Galaxy A9 2018 debut oficial pe piata romaneasca. Pret si detalii tehnice

Galaxy A9 2018

In cadrul unui eveniment ce a avut loc la inceputul acestei saptamani in Bucuresti, Samsung Romania, a lansat pe piata noastra noul si primul smartphone din lume echipat cu o camera foto cvadrupla: telefonul Galaxy A9 2018.

„Intr-o lume care evolueaza intr-un ritm alert si in care comunicarea vizuala joaca un rol foarte important, Samsung, ca lider global, se foloseste de experienta sa in ceea ce priveste dezvoltarea celor mai bune camere de smartphone. Galaxy A9, primul telefon din lume cu patru camere foto este destinat creatorilor de continut, celor care vor sa surprinda toate momentele importante si sa impartaseasca in timp real experientele pe care le traiesc“, a declarat Tiberiu Dobre, Head of Telecom Samsung Electronics Romania.

Telefonul Galaxy A9 2018 dispune de un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6.3″, are margini subtiri si beneficiaza de rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.220 px). Noul model Galaxy A9 este echipat cu un procesor octa-core, cu 6 sau 8 GB memorie RAM si 128 GB spatiu intern (poate fi extins cu pana la 512GB prin slotul microSD), vine cu o baterie de 3.800 mAh si o camera principala cu 4 senzori optici (senzor telefoto de 8MP, senzor pt unghiuri largi de 10MP, senzorul principal de 24MP si unul pentru profunzime de 5MP).

Camera principala este caracteristica principala a noului smartphone Galaxy A9 2018, si asta pentru ca va permite oricui sa realizeze fotografii si videoclipuri usor, rapid si la o calitate foarte buna.

De asemenea, dispune de NFC, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, USB-C, nu dispune de jack 3.5mm, ruleaza Android Oreo si este echipat cu senzor pentru amprente pe spate.

Samsung Galaxy A9 este disponibil in magazinele partenere in versiunile Bubblegum Pink, Lemonade Blue si Caviar Black. Pretul telefonului este de 600 euro.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *