Reparatia telefoanelor Pixel 3 problematica. Google nu repara deocamdata aceste telefoane!

Reparatia telefoanelor Pixel 3 problematica

Luna trecuta, Google a anuntat noile telefoane Pixel 3 si Pixel 3 XL, modele deja disponibile comercial in special pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Fiind construite in mare parte din sticla ambele modele sunt predispuse la zgarieturi, fisuri, crapaturi atunci cand sufera socuri mecanice (le scapam din mana). Un editor al publicatiei 9to5Google a trait pe pielea lui o astfel de experienta neplacuta cu un Pixel 3 XL pe care i l-a facut cadou sotiei sale. Neatenta, aceasta la scapat pe jos si toata partea din spate a telefonului a crapat, dupa cum se poate observa pe imaginea de sus.

Bineinteles, ca sotul a urmat imediat procedura de contactare a producatorului (Google) pentru a afla care sunt optiunile de reparatie a telefonului, paguba neintrand in garantia telefonului. Spre surprinderea sa, editorul publicatiei din SUA, a constatat ca atat Google, cat si compania contractata de Google pentru a reparata telefoanele sale, nu pot sa ii inlocuiasca panoul spate din sticla, motivand ca nu acest tip de componenta pe stoc si nici nu stiu cand sau daca astfel de panou va fi disponibil pe viitor pentru a oferi service clientilor de Pixel 3 cu astfel de probleme.

In cazul in care ati cumparat / importat un telefon Google Pixel 3 sau Pixel 3 XL, recomandarea noastra e sa aveti mare grija cum il utilizati, si eventual, sa achizitionati o husa fiindca stim cat de complicat e sa obtii un service adecvat pentru un produs atat de “exotic” precum e telefonul Pixel. Va imaginati ca, daca Google nu e capabila sa repare aceste modele in SUA, in Romania, unde nu are o reprezentanta care sa se ocupe de reparatia lor, e imposibil de reparat. De mentionat ca Google ofera garantie si, probabil, inlocuieste telefoanele cu probleme din fabrica, astfel de accidente nu sunt incluse in garanatia oferita de companie.

Inainte sa cumparati un telefon Google Pixel, ganditi-va bine daca se merita sa va bateti capul cu o astfel de problema nebeneficiind de garantie si de un service care sa repare astfel de probleme.

sursa foto

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.