HTC lanseaza Vive Sync si o experienta VR premium pentru companii

vive

HTC VIVE a anunțat astăzi o experiență de realitate virtuală premium pentru piața enterprise, incluzând o nouă platformă, un nou hardware și un nou software disponibile în special pentru uz comercial. Această lansare consolidează angajamentul crescut al Vive de a oferi companiilor de toate dimensiunile cel mai bun design și expertiză software, alături de cel mai bun hardware VR din lume. Cu această soluție completă, susținută de platforma Qualcomm Snapdragon 835 Mobile VR, piața enterprise poate crea, colabora și se poate implica într-o manieră nouă și eficientă în materie de angajați și clienți deopotrivă. Companiile din întreaga lume, cum ar fi SimForHealth și Volkswagen Group, implementează deja Vive pentru training, simulare și design de produs.

Vive lansează astăzi un portofoliu de produse premium pe piețele occidentale, incluzând VIVE FOCUS, un nou HMD independent pentru segmentul enterprise, VIVE WAVE VR SDK, platforma VR deschisă reprezentativă pentru crearea de conținut pentru dispozitive independente de către dezvoltatori, și Vive Sync, un nou instrument de colaborare enterprise.

Vive Focus: cea mai puternică experiență de VR independentă

Vive Focus 1

Prin Vive Focus, Vive oferă cea mai completă și puternică experiență de VR independentă disponibilă astăzi pe piață pentru companii. Odată cu această lansare, Vive Focus va fi disponibil în 37 de țări din întreaga lume. Vive Focus folosește platforma Vive Wave și conținut de la VIVEPORT. Acest headset independent și inovator este ideal pentru companiile care își doresc o experiență de VR cu adevărat mobilă. Acesta oferă o combinație impresionantă de putere și portabilitate, precum și o grafică cu cea mai bună rezoluție disponibilă pe un headset independent, fără a fi nevoie de conectarea la un PC.

Cu Vive Focus, nu sunt necesare stații de bază externe sau senzori. Companiile pot utiliza VR instant în mod independent cu ecrane duale AMOLED 3K, urmărire interactivă și o platformă de Mobile VR Qualcomm Snapdragon 835. Cu o grafică de 2880 x 1660 de înaltă rezoluție aliniată la un sistem VR profesional, cum ar fi Vive Pro, Vive Focus dispune de urmărire inovatoare la scară mondială și un câmp vizual de 110°. Utilizatorii se vor bucura de o experiență eliberatoare, intuitivă, fără cabluri care să îi readucă la realitate, cu difuzoare integrate și până la trei ore de utilizare activă după o singură încărcare.

Vive Focus poate fi asociat cu programul de servicii profesionale Vive Enterprise Advantage, care oferă licențe comerciale, suport dedicat și utilități de service pentru hardware-ul enterprise Vive. Programul Advantage oferă protecție la achiziție cu garanții hardware personalizate, timp limitat de nefuncționare, suport dedicat și utilități avansate de gestionare a dispozitivului precum modul Kiosk și caracteristica de configurare în serie.

VIVE WAVE: Cea mai inovatoare platformă pentru VR independent superior

Vive Sync 1

Noul Vive Wave VR SDK oferă o interfață deschisă ce permite interoperabilitatea între diverse headset-uri și accesorii VR mobile, cu Viveport ca distribuție universală și magazin virtual pentru toate dispozitivele Vive Wave. Acest lucru le permite dezvoltatorilor de conținut VR să dezvolte, să porteze și să publice conținut mai eficient, oferind în același timp o accesibilitate mult mai largă potențialilor clienți pe headset-uri VR multiple. Între timp, partenerii hardware se pot concentra pe inovația dispozitivelor în adevăratul sens al cuvântului, în comparație cu optimizarea VR esențială, cu acces la un conținut VR de calitate extrem de necesar, prin intermediul platformei Viveport.

Vive Wave reprezintă un pas înainte în ceea ce privește unirea pieței VR mobile extrem de fragmentate și le permite dezvoltatorilor să creeze conținut pentru o platformă și o magazin virtual comune, pentru mai mulți furnizori de hardware. În prezent există peste 150 de aplicații disponibile pe platforma Wave, cu mai multe aflate în dezvoltare, iar platforma este implementată pe cinci dispozitive independente din întreaga lume. De la lansare, și-au anunțat sprijinul pentru Vive Wave 15 parteneri care intenționează să integreze Wave în produsele lor.

Shadow Creator se alătură platformei Vive Wave

Platformei Vive Wave i se alătură astăzi și Shadow Creator, cel mai nou partener hardware care a adoptat platforma. Shadow Creator construiește Shadow VR, un VR HMD all-in-one care suportă controlere 6DoF, are funcționalități și capacități inovatoare și performanțe excepționale. Dispozitivul va fi lansat la nivel global pe 11 noiembrie.

„Parteneriatul cu Vive și Wave ne aduce un beneficiu dublu. Aceasta ne permite să realizăm mai multe modele de profit prin intermediul platformei deschise și să ne conectăm cu mai mulți utilizatori globali, consolidând astfel reputația internațională a companiei noastre și influența brandului”, a declarat Jinxin Hu, COO al Shadow Creator.

Dispozitivul HMD Shadow VR all-in-one este dotat cu o platformă Mobile VR Qualcomm Snapdragon 835 și o lentilă optică ultra-subțire Fresnel, utilizând o interfață holografică 3D UI Blue Cat dezvoltată intern și capabilități de 6 grade de libertate (DoF). Ecranul HD 2K (2560×1440) aduce utilizatorilor o imagine mai clară și mai realistă, iar efectul de sunet cu difuzoare stereo duale face ca experiența să fie și mai captivantă. Shadow VR este echipat cu controlere 6DoF dezvoltate intern, care utilizează un giroscop de înaltă precizie pe nouă axe, ray tracing și un layout cu butoane compatibil cu majoritatea controlerelor VR de astăzi.

Vive îi ajută pe partenerii enterprise să lucreze mai eficient

Vive Sync 2

Vive a prezentat astăzi și Vive Sync, o nouă colaborare de realitate virtuală și aplicație de întâlniri pentru segmentul enterprise, care face parte din suita de servicii Vive Enterprise. Vive Sync este un instrument de colaborare intuitiv în care echipele interne se pot întâlni într-un spațiu virtual partajat, îmbunătățind comunicarea și productivitatea în rândul organizațiilor.

În plus, la un eveniment media de astăzi din San Francisco, Vive a prezentat Sync, precum și o serie de parteneri enterprise care utilizează Vive Focus:

  1. Immersive Factory este un start-up francez specializat în training-ul de design VR, care furnizează companiilor un nou mod în care să se adreseze siguranței, sănătății și problemelor legate de mediul înconjurător împreună cu echipele lor.
  2. Innoactive este un start-up cu sediul in Munich care dezvoltă software de realitate virtuală, augumentată și mixtă pentru mediu enterprise.
  3. Modal este inspirată de succesul co-fondatorului Nolan Bushnell cu Atari și Chuck E. Cheese’s, Modal și aduce divertisment VR social, distractiv și activ bazat pe locație, pentru publicul de larg.
  4. Primitive este un Mediu de Dezvoltare Captivant: o lume tridimensională a programării în care dezvoltatorii de software pot explora, interacționa și depana codul lor într-un spațiu virtual nelimitat.
  5. Qualcomm Technologies: O experiență demonstrativă pentru specialiști, dezvoltată cu scopul de a reinventa educația și formarea în domeniul sănătății, prin demo-ul Think F.A.S.T. ce captivează utilizatorii într-un mediu VR medical în care aceștia pot să beneficieze de un instrunctaj care simulează o examinare reală și cuprinzătoare a unui accident vascular cerebral, dezvoltat pentru a asista diagnosticarea accidentelor vasculare cerebrale mai rapid și pentru reducerea impactului pe termen lung al acestei condiții medicale.
  6. SimForHealth oferă o abordare captivantă, interactivă și colaborativă pentru pregătirea specialiștilor din domeniul sănătății, în conformitate cu principiul acestora.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Popa Oana-Gabriela

Este o idee interesanta care cred ca va fi primita tare bine. 😊

Deaconu daniela

Interesanta veste
Clar va fi un must have in multe companii
Și de mare ajutor

0
Would love your thoughts, please comment.x