Pretul telefonului Black Shark. Disponibil din 16 noiembrie si in Romania

Pretul telefonului Black Shark

Anuntat in luna aprilie a acestui an telefonul Black Shark produs de un startup din Asia, in care Xiaomi investeste, va comercializa gadgetul incepand din 16 noiembrie in interiorul Uniunii Europene.

Black Shark va fi disponibil inclusiv in Romania si in celalalte 27 de tari membre, insa pretul nu a fost deocamdata dezvaluit de producator. Totusi, stim ca varianta cea mai ieftina: cu 6GB RAM si 64GB spatiu intern costa 480$ in Asia, asta inseamna ca, la noi, va ajunge la un pret undeva in jurul a 500 euro.

Black Shark dispune de un ecran LCD de 5.9″ cu rezolutie Full HD+, este echipat cu procesorul Snapdragon 845, cu 6 sau 8 GB memorie RAM si 64 sau 128 GB spatiu intern. In plus, telefon beneficiaza de un sistem de racire care ar trebui sa reduca temperatura cu pana la 8 grade celsius in timpul sesiunilor de joaca, vine cu o serie de accesorii, o baterie de 4.000 mAh, o camera principala duala cu senzori de 12MP + 20MP, camera frontala cu un singur senzor de 20MP si ruleaza sistemul de operare Android, versiunea Oreo.

Recent, aceeasi companie a lansat pe piata Black Shark Helo, o varianta actualizata a modelului ce urmeaza sa debuteze pana la finele acestei saptamani in Romania. Varianta Helo dispune de un panou AMOLED in locul celui LCD si memorie RAM de pana la 10GB.

Vom reveni cu informatii legat de pret pe 16 noiembrie, cand telefonul va fi disponibil in Romania.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *