Reteaua Vodafone s-a confruntat cu probleme tehnice astazi

Reteaua Vodafone

Conform mai multor sesizari ale clientilor Vodafone Romania, compania telecom ar fi avut probleme de retea in aceasta dupa-amiaza, cu precadere in partea de sud-vest a tarii: Gorj, Arad, Timisoara, Deva.

Oamenii s-au plans ca apelurile lor erau respinse automat atunci cand incercau sa sune. In alte cazuri parea ca suna dar se auzea doar un bip si apelul se inchidea automat. Alti clienti Vodafone s-au plans ca nu se auzea nimic in difuzorul receptor al telefoanelor, undeva in jurul orelor 15:00 – 16:00.

Vodafone stie de aceasta problema si chiar si-a sunat clientii pentru a-i informa de existenta unor probleme tehnice pe partea de vest a tarii. De asemenea, a facut un comentariu public pe una dintre postarile sale de pe pagina de Facebook, insa destul de ascunsa de ochii lumii.

Vodafone Romania: Salutare tuturor!

Dorim sa ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de problemele de retea cu care va confruntati. In acest moment departamentul tehnic lucreaza la remedierea acestui incident, urmand ca in cel mai scurt timp situatia sa revina la normal.

Florin

Pana la aceasta ora Vodafone nu a oferit niciun fel de informatie publica legat de aceste probleme. Insa vom revenim cu detalii atunci cand Vodafone Romania ne va raspunde pe acest subiect.

Daca v-ati confruntat cu aceasta problema si in alte zone ale tarii, puteti comenta in sectiunea de comentarii, mai jos.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.