iPad Pro 2018, e un dezastru! Se indoaie la fel de usor ca o coala de hartie #BendGate2018

iPad Pro 2018

Recent, Apple a introdus noile si cele mai performante tablete iPad Pro cu Liquid Retina Display, in variante de 11 si 12.9 inci fiecare. Insa la mai putin de doua saptamani de la inceperea comercializarii lor, au inceput sa apara informatii ca tabletele ar avea un defect de fabrica grav.

Carcasa noilor tablete iPad Pro e foarte maleabila, acest lucru se datoreaza faptului ca nu dispun de niciun fel de structura de rezistenta (intaritor) la indoire. Mai rau de atat, Apple a decis sa decupeze rama metalica in cel mai prost loc posibil, rama ce ar fi putut opune o oarecare rezistenta la indoire. Practic, Apple a decupat rama carcasei exact pe centru in partile laterale. Intr-o parte rama a fost decupata pentru a ii oferi accesoriului Apple Pencil posibilitatea de a se incarca wireless cand este atasat magnetic la iPad Pro, iar dincolo au decupat un orificiul circular pentru microfon, astfel ca tableta se indoaie in doua la cea mai mica presiune exercitata asupra carcasei exact in cele doua parti laterale unde metalul sunt decupate cele doua orificii pentru microfon, respectiv incarcarea wireless a Apple Pencil-ului.

In cazul in care ati achizitionat deja unul dintre cele doua noi modele de iPad Pro, mare atentie cand il carati in geanta, fiindca la inghesuiala in mijloacele de transport e suficient ca cineva sa se impinga cu forta in voi si riscati ca tableta sa se indoaie. Acelasi lucru se poate intampla daca va sprijiniti de un perete cu ghiozdanul in spate, ori daca va asezati voi, sau un membru al familiei (copiii mai ales) cu fundul pe ea din greseala, daca o lasati pe canapea, in pat sau pe scaune.

Riscul ca noul Apple iPad Pro sa se indoaie este foarte ridicat, desi tabletele costa o mica avere, la fel ca iPhone XR.

Priviti, cat de usor este indoit in doua! (derulati de la 6:15)

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *