Pixel 3 Lite, ar putea arata asa si debuta pana de Craciun

Pixel 3 Lite

Va mai amintiti despre sursa din Ucraina, cea care ne-a dezvaluit modelul Pixel 3 XL cu mai bine de o luna de zile inainte ca Google Inc sa il anunte oficial?

Ei bine, revine luna aceasta cu o noua scurgere de informatii si imagini, care ne arata un nou smartphone Pixel 3, sugerand ca Google va anunta o versiune mai ieftina a lui Pixel 3 si Pixel 3 XL, pana la finele acestui an.

Pixel 3 Lite ar putea sosi cu cateva saptamani inaintea sarbatorilor de Craciun, daca se dovedeste ca telefonul este unul real. Cu toate acestea Pixel 3 Lite nu arata prea bine, cum de altfel nici “fratiorii” sai mai mari nu arata prea bine nici ei, foarte multa lume plangandu-se de estetica noilor modele lansate de Google Inc.

Si Pixel 3 Lite, la fel ca Pixel 3, dispune de margini late, chiar mai late pe presupusul model cu pret mai accesibil, dupa cum se poate observa pe fotografiile publicate de sursa din Ucraina.

Telefonul arata ca un Pixel 2, dar cu un ecran mai inalt si un buton de pornire colorat intr-un verde fosforescent deschis. Pixel 3 Lite ar dispune de o caracasa lucioasa din material plastic in loc de sticla si rama metalica (cum avem pe Pixel 3 si 3 XL), insa va oferi o mufa pentru jack-ul audio de 3.5mm al castilor cu fir.

Aceeasi sursa sustine ca telefonul va dispune de un ecran IPS LCD cu diagonala de 5.56″ si rezolutie 1.080 x 2.220 pixeli, va fi echipat cu procesorul Snapdragon 670 si acceleratorul grafic mobil Adreno 615, cu 4GB memorie RAM si 32GB spatiu intern, o baterie de 2.915mAh si o camera principala cu un singur senzor de 12MP. Frontal va dispune de o camera selfie de 8MP, iar Pixel 3 Lite va rula Android 9.0 Pie.

Pretul nu a fost dezvaluit, insa se vorbeste despre un pret aproximativ egal cu cel al lui OnePlus 6, astfel ca daca aceste zvonuri se confirma, probabil, ca Google nu va vinde prea multe telefoane ale acestui model la cum arata si ceea ce ofera pentru un pret ce sare de 520 de euro.

Ce parere aveti despre estetica lui, dar de pretul zvonit?

sursa

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *