Televizoare smart Allview cu Android TV, de luna viitoare in oferta companiei

De curand, compania Visual Fan a lansat televizoarele Allview LED cu rezolutie HD, Full HD si 4K, gama ce a semnificat debutul brandului romanesc pe segmentul de piata al TV-urilor.

De luna aceasta compania anunta ca a semnat un contract cu Google prin care urmeaza sa lanseze sub brand propriu televizoare smart cu Android.

“Permanent ne dorim sa oferim tehnologie avansata la preturi accesibile. Televizoarele smart cu Android vor schimba perspectiva utilizatorilor, oferind acestora continutul si aplicatiile dorite, in meniuri organizate special pentru a fi extrem de accesibile. Utilizatorul va avea la dispozitie Netflix instalat, certificat si disponibil din prima secunda de functionare, alaturi de YouTube si Google Play Games”, a spus Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

Incheierea contractului este o recunoastere din partea Google pentru Allview, in ceea ce priveste capacitatea pe care brandul autohton a demonstrat-o pe zona de integrare Android in mai multe tipuri de produse, a transmis compania printr-un comunicat de presa sosit pe adresa redactiei noastre.

Astfel, incepand de luna viitoare (decembrie), Visual Fan va comercializa televizoare smart Allview cu Android TV si Google Assistant integrat. Compania spune ca sunt singurii (ca brand) din Europa, care au un contract semnat cu Compania Google Inc pentru acces si integrarea platformei Android TV.

Decizia reprezentanților Allview de a deveni jucator pe piata de televizoare inteligente cu Android face parte dintr-o strategie mai ampla, in cadrul careia acestia dezvolta si noi functionalitati pentru AVI, unicului asistent vocal in limba romana. Allview isi propune ca in anul 2019 sa devina brandul european cu cel mai are numar de televizoare certificate Google.

sursa

1 Comment

  1. Popa Oana-Gabriela

    21/11/2018 at 12:04

    Brandul romanesc Allview a mai facut un pas important pe piata televizoarelor.
    Allview promite cu cele două categorii de televizoare sa aduca tehnologii avansate, menite să îmbunătățească experiența vizuală a utilizatorului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *