Postul de televiziune Digi 4K, primul care transmite live in format Ultra HD, in Romania

Postul de televiziune Digi 4K

Compania RCS & RDS a anuntat lansarea unui nou post de televiziune, care, incepand din weekend-ul 24 – 25 noiembrie 2018, va transmite in format 4K (Ultra HD).

Abonatii Digi TV (cablu digital) din marile orase din tara se vor numara printre primii clienti care vor avea acces la postul de televiziune Digi 4K, urmand apoi sa se extinda la toata reteaua de abonati. Pentru inceput accesul va fi gratuit abonatilor, postul de televiziune Digi 4K fiind in perioada de testare conform comunicatului de presa RCS & RDS trimis pe adresa redactie noastre.

”Pentru Digi | RCS & RDS, testarea si apoi lansarea televiziunii Digi4K, in premiera in Romania, continua istoria noastra de 25 de ani îin a oferi cele mai bune servicii, la cele mai competitive preturi din piata si pentru orice categorie de consumatori”, a declarat Valentin Popoviciu, vicepresedinte al Grupului Digi | RCS & RDS.

Postul de televiziune Digi 4K va transmite pentru inceput o serie de evenimente sportive de la cele mai importante competitii europene si internationale din fotbal si Formula 1.

Incepand de e sambata, 24 noiembrie, postul va intra in etapa de teste, astfel ca abonatii Digi TV vor putea urmari la calitate 4K  meciuri de fotbal, documentare si transmisiuni din motorsport, inclusiv cursa de F1 de Duminica, 25 noiembrie, din Abu Dhabi (EAU).

Televizoarele 4K HDR sunt recomandate pentru a putea viziona corect si la calitatea Ultra HD programele televiziunii ce debuteaza in weekendul acesta.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Popa Oana-Gabriela

RCS-RDS,ramane una dintre cele mai importante companii telecom de pe piaţă.
Ma bucur ca Digi aduce pe piata cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice, atat in domeniul serviciilor fixe, cat si al celor mobile.

0
Would love your thoughts, please comment.x