Samsung lanseaza Galaxy Note 9 Alb (First Snow White)

Cum era de asteptat, Samsung Electronics, a lansat la finalul acestei saptamani (23 noiembrie), in Taiwan, noul model Galaxy Note 9 Alb.

Denumirea oficiala este Samsung Galaxy Note 9 First Snow White si e disponibil in varianta cu 128GB spatiu intern, insa deocamdata numai in Asia.

Telefonul in varianta Galaxy Note 9 Alb, are aceleasi specificatii tehnice ca celalalte patru modele de Galaxy Note 9 pe negru, violet, culoarea cuprului si albastru. Dispune de aceleasi procesoare Snapdragon 845 sau Exynos 9810 (in functie de regiune/piata), o camera principala duala, o baterie cu capacitatea de 4.000 mAh si noul S Pen cu Bluetooth care poate fi utilizat si ca telecomanda pentru fotografii si selfies, dar si pentru alte activitati.

Cei care il achizitioneaza din Taiwan pana pe 31 decembrie, primesc cadou de la Samsung o editie limitata a incarcatorului rapid wireless, model special creat cu lumina ambientala.

Pretul telefonului Galaxy Note 9 alb este de 30.999 dolari taiwanezi, adica, aproximativ 880 euro / 4.100 lei.

E posibil ca aceasta varianta sa apara si pe piata din Romania pana la Craciun, daca nu dupa anul nou (2019). In orice caz, vom reveni cu informatii oficiale atunci cand Samsung Romania va anunta ceva legat de acest nou model pe alb.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *