IQOS 3 si IQOS 3 Multi disponibile la precomanda pe piata romaneasca

IQOS 3 and Multi Combo

In luna octombrie Philip Morris International Inc a lansat noua generatie de IQOS in Tokyo, Japonia, iar de luna aceasta noile modele IQOS 3 si IQOS 3 Multi sunt disponibile si pe piata din Romania.

IQOS este alternativa inovatoare la fumatul tradițional si nu presupune ardere și fum doar incalzirea tutunului prin intermediul tehnologiei HeatControl, conform celor declarate de Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris Romania, astfel ca riscurile (desi existente), sunt reduse in proportie de 90% comparativ cu orice tigara cu tutun, se arata in comunicatul de presa expediat pe adresa redactiei noastre.

„Stiinta și inovatia ne-au permis sa dezvoltam o categorie de produse care nu presupune ardere si fum, iar in baza sugestiilor primite de la consumatori am rafinat aceste dispozitive, adaptandu-le nevoilor utilizatorilor. IQOS 3 si IQOS 3 Multi reprezinta un pas important in indeplinirea misiunii noastre de a crea un viitor fara fum. Si nu ne vom opri aici; vom continua sa investim in tehnologie si sa imbunatatim constant experienta IQOS pentru a face mai usoara tranzitia fumatorilor adulti catre alternativele fara fum.”

Conform unui studiu efectuat in perioada 2008 – 2017 in nu mai putin de 40 de tari de pe glob reducerile medii ale concentrațiilor pentru numerosi compusi chimici nocivi si potențial nocivi masurati in aerosolul de la IQOS comparativ cu cei masurati in fumul de la peste 1.600 de marci de tigari, genereaza cu 90% mai putini compuși chimici nocivi decat tigarile. Prelevarile de aerosol si fum s-au realizat folosind regimul de fumat Health Canada Intense. Calculele reducerilor exclud nicotina.

IQOS 3 IQOS 3 Multi Gold

In acelasi comunicat se arata ca peste 5 milioane de fumatori adulti din intreaga lume au renuntat la consumul de țigari conventionale, in favoarea alternativei fara fum.

Noile produse ofera un design sofisticat, ce pastreaza liniile fluide specifice IQOS, inchidere magnetica, alerte prin vibratii si incarcare cu 15% mai rapida fata de IQOS 2.4+. Aceastea sunt noutatile aduse de gama IQOS 3.

Noul design compact al lui IQOS 3 este rezultatul a doi ani de dezvoltare efectuata de echipa de designeri, oameni de stiinta si tehnicieni de talie mondiala, astfel ca portabilitatea devine un avantaj incontestabil pentru cei mereu aflati in miscare. De asemenea, IQOS 3 și IQOS 3 Multi vin cu o varietate de peste 500 de combinatii cromatice si accesorii care permit personalizarea acestora.

IQOS 3 Stellar Blue

IQOS 3 beneficiaza de o baterie superioara cu o autonomie de functionare de pana la 10 experiente de consum consecutive si neontrerupte. In plus, noile modele sunt prevazute cu sistemul ProtectPlus, care previne deteriorarea produsului in cazul in care este scapat din mana pe jos sau la diferite alte șocuri mecanice.

IQOS 3 poate fi precomandat din 23 noiembrie 2018, in Romania, iar incepand cu data de 3 decembrie vor fi disponibile comercial online, in magazinele IQOS din intreaga tara si la consultantii IQOS.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Popa Oana-Gabriela555@gmail.com

Nu sunt fumatoare dar chiar ma bucur atunci cand vad ca multi fumatori au renuntat la tigarile normale si au apelat la tigarile electronice IQOS, nu mai suntem nevoiti sa inhalam fumul nociv de tigara. Noile mele de tigari IQOS vin cu un design interesant, sigur va atrage peroanele fumatoare.

0
Would love your thoughts, please comment.x