StiriTech

Philips Lighting devine Signify, si anunta noi solutii de iluminat smart

solutii de iluminat smart

Putini stiu ca, din primavara (16 mai 2018), divizia (de ilumina) Philips Lighting a multi-nationalei olandeze a devenit Signify. Avand operatiuni in nu mai putin de 70 de tari si peste 32.000 de angajati la nivel global divizia Philips Lighting, acum Signify, a generat vanzari de 7 miliarde euro si a investit 354 milioane euro in cercetare si dezvoltare numai in 2017.

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane, Signify, prin reprezentantul sau Bogdan Balaci, directorul general Philips Lighting/Signify pe zona de sud-est a Europei, a prezentat cele mai recente inovatii din domeniul iluminatului inteligent

“Signify sustine puternic tranzitia catre iluminatul conectat, investind masiv in tot ceea ce inseamna aplicatii software si servicii, atat in segmentul profesional, cat si de consum. In viziunea noastra, iluminatul a devenit un mod de a transmite informatii, oferindu-ne capacitatea de a colecta si partaja date pentru a crea valoarea adaugata in business”, a declarat Bogdan Balaci, Director General Philips Lighting/Signify pentru Sud-Estul Europei.

Philips Hue Signify Interact 1

Printre noutatile prezentate in fata presei se numara si proiectul Interact: sau noua platforma pentru iluminatul conectat

Lansata anul acesta, Interact ofera clientilor Signify noi beneficii si servicii, prin analiza si partajarea datelor colectate de la produsele de iluminat conectate si de la sistemele si dispozitivele cu senzori. Platforma Internet of Things este disponibila in cloud pentru toate segmentele de business pe care activeaza Signify:

  • Interact City – dedicat iluminatului spatiilor publice, al soselelor, strazilor, zonelor pietonale, parcurilor si pietelor;
  • Interact Landmark – dedicat iluminatului arhitectural;
  • Interact Office – dedicat caldirilor de birouri;
  • Interact Retail – dedicat spatiilor comerciale;
  • Interact Sports – dedicat iluminatului stadioanelor;
  • Interact Industry – pentru a raspunde nevoilor de iluminat specific fabricilor, depozitelor si centrelor logistice

Platforma Interact City este deja implementat in Romania, intr-un proiect pilot de iluminat public la Alba Iulia, aducand numeroase avantaje pentru municipalitate si cetatenii orasului.

Signify se angajeaza sa ofere consumatorilor produse de iluminat cu becuri LED de inalta calitate si confortabile pentru ochi, iar studiile realizate de companie la nivel global releva necesitatea unei mai bune constientizari asupra importantei iluminatului de calitate.

In acest sens, anul acesta a fost lansata campania dedicata consumatorilor casnici “EyeComfort – Lumina placuta ochilor”, care urmareste cresterea gradului de informare asupra importantei confortului vizual si a alegerii unor becuri de calitate in functie de activitatile zilnice pe care le desfasuram.

Philips Hue Signify Interact 3

Putem seta o lumina mai calda cu o temperatura de culoare mai joasa pentru a ne imbunatati creativitatea sau pentru a ne relaxa, sau ne putem ilumina locuinta cu lumina alba mai rece pentru a ne concentra sau pentru a ne energiza.

Signify ofera o varietate mare de optiuni cand vine vorba de becurile LED, punand la dispozitia clientilor o gama larga de temperaturi de culoare si de modele pentru personalizarea oricarei locuinte. Becurile Philips LED SceneSwitch, de exemplu, ofera posibilitatea selectarii dintre trei setari de lumina intr-un singur bec, doar cu ajutorul intrerupătorului existent pe perete, fara a fi nevoie de un variator suplimentar.

Proiecte de iluminat arhitectural

Signify a dezvoltat in Romania numeroase proiecte de iluminat pentru cladiri de birouri, retail (magazine de fashion) sau monumente reprezentative din patrimoniul national, atat din Bucuresti, cat si din tara. De exemplu, anul acesta a iluminat Piata Sfatului din Brasov, in cadrul Festivalului Cerbul de Aur si Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti.

Tot in cadrul evenimentului de la Muzeul National al Literaturii Romane, Signify a prezentat si noile produse din gama Philips Hue:

Philips Hue Signify Interact 1

Philips Hue Sync este o aplicatie ce permite sincronizarea luminilor Philips Hue cu jocuri, video-uri si muzica. Noul software pentru divertisment funcționeaza cu aplicatia Philips Hue pe orice calculator cu Windows 10 sau macOS (Sierra si mai recent).

Philips Hue Play este o bara luminoasa versatila, care poate fi poziționata intr-o varietate de moduri, pentru a crea o experienta cu adevarat captivanta prin intermediul luminii. Aceasta ofera un efect de lumina indirecta si poate fi asezata orizontal sau vertical langa televizor sau chiar montata pe spatele acestuia pentru a crea o lumina de fundal. Instalata pe podea, pe o comoda sau pe biblioteca, aceasta poate da accente perfecte de lumina, iar design-ul sau elegant ii permite sa poata fi montata oriunde, integrandu-se perfect in orice zona din casa.

Philips Hue Entertainment este o noua functionalitate in materie de divertisment, care permite aplicatiei si luminilor Philips Hue sa se sincronizeze perfect cu diverse tipuri de continut, de la muzica si filme pana la jocuri video. Prin intermediul acestei actualizari a software-ului, divertismentul la domiciliu atinge un nou nivel, iar utilizatorii se bucura de experiente vizuale unice si captivante.

Oferta de solutii de iluminat inteligent Philips/Signify, o puteti gasi in magazine retail din Romania, precum eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!