Samsung SM-G975 sau Galaxy S10 Plus, ar putea sosi cu 12GB RAM. Detalii tehnice!

Samsung SM-G975

De ceva timp se tot vorbeste despre lansarea gamei de telefoane Galaxy S10, pe care Samsung Electronics o va lansa, cel mai probabil, in preajma evenimentului anual Mobile World Congress 2019, din Barcelona.

In prezent, zvonurile sosite pe surse, sugereaza ca Samsung ar putea lansa trei modele de Galaxy S10: cel standard, modelul S10 Plus si o versiune mai ieftina (lite – desi nu credem ca vor anunta un asemenea model) sau un model ce integreaza tehnologie 5G (mai repede un astfel de model decat un S10 accesibil ca pret).

Recent, modelul Samsung SM-G975 a primit certificare wireless, iar acest lucru ne sugereaza ca e vorba de modelul in varianta Plus, deoarece toate numerele de model alocate telefoanelor Galaxy S Plus anterioare se termina in cifra 5 si apoi urmeaza o litera (F/N/etc care e specifica regiunii, pietei destinate). Asta inseamna ca modelul Galaxy S10 standard ar putea primi numarul de model Samsung SM-G970.

Despre specificatiile tehnice ale modelului Galaxy S10 Plus, se stie doar la nivel de zvon ca, ar putea sosi cu un display Infinity, a carui diagonala va masura intre 6.4 si pana la 6.7 inci in diagonala (sa vedem ce tip de display va fi si ce fel de margini vor avea telefoanele din gama S10 in 2019). De asemenea, se speculeaza pe marginea senzorului de amprente, care ar putea fi integrat direct in ecranul telefoanelor.

Telefonul ar putea sosi cu pana la 12GB memorie RAM (ceea ce ar fi absurd de mult si inutil, dar nu e prima data cand un producator ar exagera cu componentele doar pentru a-si impresiona fanii). Ne asteptam sa primeasca pana la 512GB spatiu intern, noul procesor Samsung Exynos 9820 sau Qualcomm Snapdragon 8150, si, odata cu aceste noi procesoare, posibil si un modem compatibil 5G. Se zvonete ca cel putin unul dintre cele trei modele de Galaxy S10 pe care Samsung le va lansa anul viitor, va beneficia de tehnologia 5G.

antutu samsung sm g975

Conform unei listari pe site-ul AnTuTu, modelul Samsung SM-G975, bate telefonul Huawei Mate 20 Pro, care, oricum, triseaza in testele benchmark, lucru confirmat chiar de producatorul chinez Huawei.

Acestea sunt toate informatiile neoficiale disponibile in acest moment referitor la modelele Galaxy S10.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Popa Oana-Gabriela

Samsung Galaxy S10 continuă să impresioneze. Oare sa fie primul smartphone de pe piaţă cu 12 GB memorie RAM? Ar putea sa aiba o cantiatate de memorie RAM de trei ori mai mare decât a lui Galaxy S9.

0
Would love your thoughts, please comment.x