Adata lanseaza tastatura XPG Infarex K10 si mouse-ul M20, dedicate gamingului

Compania Adata Technology, a lansat astazi doua noi accesorii de gaming. Este vorba despre tastatura de gaming XPG Infarex K10 si mouse-ul XPG M20. Ambele beneficiaza de iluminare RGB cu LED-uri.

Conceputa pentru a imbunatati experientele de joc, tastatura Infarex K10 ofera noua moduri de iluminare cu LED-uri, taste anti-ghosting ergonomice, in timp ce mouse-ul M20 dispune de butoane OMRON durabile, DPI reglabil cu cinci reglaje si iluminare RGB.

Tastatura de gaming XPG INFAREX K10

tastatura infarex k10 adata

XPG K10 adauga o noua dimensiune jocurilor cu ajutorul a noua moduri de iluminare cu LED, permitand jucatorilor sa selecteze nuanta care se potriveste cel mai bine jocurilor pe care le joaca. Modurile includ: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static, and White Breathing. Mai mult, modelul K10 ii ajuta pe jucatori sa-si dezvolte jocul cu cateva caracteristici extraordinare, inclusiv 26 de taste anti-ghosting pentru a preveni apasarile accidentale, deoarece, in caldura momentului, o apasare de taste ratata ar putea duce la infrangere. In combinatie cu design-ul ergonomic si rotunjit al tastelor, K10 imbunatateste precizia, oferind in acelasi timp o experienta de tip keypress confortabila. Tastele convenabile Media permit ajustarea rapida a muzicii, a sunetului sau a altor efecte in mijlocul unui joc, fara a fi nevoie sa deschideti alte programe sau aplicatii.

Mouse-ul de gaming XPG INFAREX M20

M20 P 01

Echipat cu butoane OMRON, INFAREX M20 ofera gamerilor reactie rapida la atingerea tintelor atunci cand conteaza si efectueaza eficient sarcinile dorite. In plus, ratingul sau de 20 de milioane de click-uri garanteaza un mouse robust si fiabil care va rezista si va continua sa functioneze. Un buton de ajustare DPI cu cinci setari permite schimbarea sensibilitatii cursorului de la 400 la 5000 DPI, pentru un control optim in diferite situatii. Mai mult, acesta are un efect RGB pe sigla XPG, rotita de scroll si pe benzile laterale pentru un plus de fler, design ergonomic pentru confortul in timpul jocului si control imbunatatit. Toate miscarile, inclusiv ridicarea sau miscarea mouse-ului, se pot face rapid, eficient si precis.

Perifericele de gaming lansate de compania Adata, vor fi disponibile in Romania prin magazinele de retail.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Popa Oana-Gabriela555@gmail.com

Nu stiam ca compania Adata se extinde si pe segmentul de gaming. Neasteptat dar se pare ca ne surprind cu produse de buna calitate. Tastatura are un design clasic, insa iluminarea si tastele inaltate o fac sa arate diferit. 👏

0
Would love your thoughts, please comment.x