AccesoriiGamingStiriTech

Cum imbunatatesc experienta de gaming cu accesorii PS4

accesorii PS4

Ne-am cumparat un Playstation 4 si doua, trei jocuri si cam in punctul acesta stagneaza experienta noastra de gaming, dar si a majoritatii posesorilor de astfel de console. Poate unii dintre noi isi mai achizitioneaza un al doilea controller Dualshock, si rareori, un dock de incarcare pentru acestea.

In articolul de astazi, vom vorbi despre cum ne putem imbunatati experienta de gaming cu consola PS4, acest lucru putand fi obtinut numai prin intermediul unor accesorii PS4, produse create special fie de catre cei de la Sony, fie de o serie de parteneri ai companiei nipone tocmai pentru a aduce un plus experientei jucatorilor pe consola.

Inainte de a va grabi la cumparturi, fiindca ne aflam intr-o perioada din an cand majoritatea suntem expusi la febra cumparaturillor de sarbatori, va recomandam, sa cititi cu atentie acest articol pana la final, deoarece va vom prezenta o serie de accesorii PS4, care credem noi, ca vor duce la imbunatatirea sesiunilor de joaca.

Asadar, de la casti VR (realitate virtuala), la casti audio pentru consola Playstation 4, hdd-uri externe si alte accesorii ce pot fi montate pe consola, in minutele ce urmeaza vom insira o serie de accesorii in care merita investit.

1. Volan Thrustmaster T150 PRO Force Feedback + Pedale metalice T3PA (pentru consolele PS3 si PS4)

volan thrustmaster pro

Chiar daca acest prim accesoriu pentru consolele Playstation nu e neaparat pentru toata lumea (fiindca nu toata lumea e indragostita de pilotarea virtuala a bolizilor cu multi cai viteza), un volan cu pedale pentru jocurile simulatoare de masini cu siguranta va creste considerabil experienta de gaming in jocuri precum Gran Turismo, Project Cars 2, Need for Speed, Dirt 4 sau The Crew 2, deoarece un astfel de volan cu pedale creste imersiunea gamerului in acest tip de jocuri, duce experienta mult mai aproape de cea reala. Oricare fan al sportului cu motor va aprecia o astfel de experienta pe consola Playstation, prin intremediul unui volan cu haptic feedback si pedale.

2. HUB USB pentru PlayStation 4

usb hub ps4

Console precum modelul Playstation 4 vin cu numai doua porturi USB, ambele sunt pozitionate in partea din fata pentru fi ocupate de controllere PS4. In multe cazuri aceste porturi sun insuficiente, astfel ca un HUB USB pentru Playstation 4 care ofera pana la 5 portui in plus (1 x USB 3.0 + 4 x UBS 2.0) ne va permite sa conectam inclusiv un HDD extern prin USB la consola, nemaifiind astfel necesara desfacerea carcasei. In plus, ne va oferi posibilitatea de a conecta pana la 4 accesorii simultan pentru utilizare si/sau incarcare.

3. Suport de sustinere vertical pentru consola Playstation 4

suport vertical

Uneori, din lipsa de spatiu, veti avea nevoie de un astfel de suport de sustinere vertical pentru consola PS4 ca sa nu ocupe prea mult spatiu in incaperea in care ne jucam. Fiind pozitionata pe verticala, ea va incape intr-un spatiu mai ingust.

4. Castile wireless oficiale Sony Playstation Platinum

casti wireless playstation4

In sesiunile de joaca noaptea tarziu, nu te poti juca cu volumul dat tare, insa poti achizitiona o pereche de casti wireless produse de Sony special pentru consola Playstation 4, care nu numai ca iti izoleaza zgomotul produs de jocurile pe care le joci, dar iti ofera si o calitate superioara audio. In plus, sunt destul de confortabile peste urechi, dispun de 3D audio si un microfon pentru streaming live.

5. PowerA DualShock 4 Dual Charger

powera

Un incarcator ideal pentru reincarcarea bateriilor controllerelor DualShock ale consolei Playstation. Acest accesoriu iti permite reincarcarea controller-ului DualShock in perioada in care nu te joci pe consola, plus ca iti limiteaza posibilitatea de a rataci pe undeva prin casa controllerul wireless, deoarece este mereu lasat la incarcat in incarcatorul PowerA, atat timp cat nu te joci.

6. HDD extern pe USB 3.0

hdd

Achizitia unui HDD extern, in cazul in care ati ales sa achizitionati o consola cu mai putin de 1TB spatiu intern, este esential, mai ales ca jocurile actuale ocupa cel putin 100GB (vezi Red Dead Redemption 2). Indiferent de brandul pe care il veti alege asigurati-va ca HDD extern este compatibil cu standardul USB 3.0 si ca va ofera o rata de citire cat mai mare, deoarece e mai importanta viteza de citire decat cea de scriere atunci cand va jucati (nu ca nu ar fi importanta si viteza de scriere pentru a nu pierde timp, insa e esential ca viteza de citire a jocurilor sa fie cat mai mare pentru a nu avea lag in jocuri).

7. Playstation VR

playstation vr

Playstation VR este casca de realitate virtuala oficiala (produsa de Sony), care ii va oferi utilizatorului de Playstation 4 posibilitatea de imersiune in lumea VR. Odata cu achizitia acestui accesoriu, aveti posibilitatea de a va cufunda in lumea jocurilor de realitate virtuala. Ceva cu totul nou, diferit si in acelasi timp inedit.

8. Playstation Camera (accesoriu oficial)

playstation camera

Acest accesoriu produs de Sony este util din doua perspective: in primul rand, iti permite ca gamer sa faci streaming video pe Twitch de exemplu; iar in al doilea rand, e utila in tandem cu casca Playstation VR, deoarece iti poate urmari si interpreta miscarile pentru a le transpune in lumea virtuala.

Acestea sunt numai o parte dintre numeroasele accesorii pe care le puteti achizitiona alaturi de consolele Playstation, insa dupa parerea noastra, si cele esentiale imbunatatiri si extinderi experientei jucatorilor pe consola Playstation (pe PS4 in mod special).

Daca ati descoperit si alte accesorii utile pe care doriti sa le recomandati comunitatii de gameri, asteptam comentariile voastre in sectiunea alocata mai jos.

2 Comments

  1. Iubitori de gaming știu ca aceste “ustensile “sunt indispensabile unei experiențe de joc cât mai atractiva și mai frumoase
    Foarte interesante și tehnologizate pentru cerintele pieței

  2. Chiar ma gandeam ce cadou as putea sa ii fac prietenului meu de Craciun. O consola Playstation ar fi cadoul ideal pentru orice iubit/frate. Chiar am vazut ca sunt cateva oferte bune la console in aceasta perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!