BCR lanseaza aplicatia George (online banking pe smartphone/tableta)

BCR a lansat de curand o noua aplicatie de online banking pentru telefoanele mobile si tablete cu Android si iOS.

Denumita George, aplicatia iti permite sa efectuezi transferuri bancare de pe mobil sau tableta, sa efectuezi plati pentru utilitati, sa achiti facturi pe plan local simplu si rapid cand esti in miscare.

“George își propune să-și ajute utilizatorii să-și înțeleagă mai bine comportamentul financiar. Tocmai de aceea designul său este unul simplu și prietenos. Este responsabilitatea noastră ca bancă să se asigurăm că oamenii știu și înțeleg câți bani au și cum și pe ce îi cheltuiesc și ce pot face cu acești bani,” a declarat Maurizio Poletto, Creative Manager and Managing Director George Labs, hubul de inovație digitală al Erste Group

De asemenea, aplicatia George a celor de la BCR dispune de o functie de autosugestie atunci cand doresti sa transferi un contact din agenda salvata in telefon pentru comoditate si eficienta, iti permite sa scanezi si-apo sa platesti prin intremediul IBAN scannerului integrat in aplicatie, sa ti evidenta finantelor in timp real si in culori pentru a identifica usor fiecare contact business sau personal.

In plus, noua aplicatie George a celor de la BCR functioneaza pe baza de amprenta, pattern sau cod pin pentru un plus de securitate.

“La nivel local, în jurul lui George a fost dezvoltat un întreg ecosistem digital, cu cont curent și card atașat, ce va putea fi contractat exclusiv online după 1 decembrie. Până acum am testat întregul proces. Sunt câțiva pași care trebuie parcurși. În primul rând clientul trebuie să-și scaneze buletinul, ulterior utilizatorul este rugat să-și facă un fotografie de tip selfie. Sistemul face o comparație între poza de pe buletin și selfie. Dacă sistemul spune că totul e ok, clientul își alege cardul și specifică care este locația unde să-i fie trimis acesta. Următorul pas este o discuție video cu un specialist BCR care verifică identitatea clientului. Urmează apoi generarea electronică a contractului, care va fi semnat și de client și de reprezentantul BCR prin semnătură calificată. Atunci începe procesul de generare a contului, clientul primește credențialele și acces în platformă, cardul urmând să-i fie trimis prin Poștă. Pachetul George vine și cu o serie de beneficii, printre care comision 0 la retragerile de la orice bancomat din țară sau străinătate”, a declarat Cristian Mustață, Șef Departament Strategie Digitală, BCR.

BCR spune ca aplicatia e contant actualizata cu noutati in materie de functii, iar pentru utilizarea ei pe un smartphone si/sau o tableta, aveti neaparat nevoie de un cont valid la BCR si un cont George. De asemenea, aplicatia ruleaza numai pe gadgeturi cu versiunea de Android 4.4 sau o versiune mai recenta, si pe iOS 10.3 sau o versiune actuala.

Mai trebuie sa stiti ca aplicatia ocupa 56MB pe Android, respectiv 157MB pe iOS, si ca o puteti descarca de pe Google Play store aici si de pe App store de aici.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *