Monitoare curbate ViewSonic VX cu rata de refresh 144Hz si AMD Freesync (gaming)

Monitoare curbate ViewSonic VX

Compania ViewSonic a lansat o noua gama de monitoare curbate care include si modele dedicate segmentului de gaming, datorita ratei de refresh de 144Hz si a tehnologie AMD Freesync cu care sunt prevazute.

Disponibile in trei variante monitoarele curbate ViewSonic VX de 24 inch (model VX2458-C-mhd) si 27 inch (model VX2758-C-mh) au rezolutie Full HD (1920×1880), in timp ce modelul de 32 de inch (numar model VX3258-2KC-mhd) beneficiaza de rezolutie WQHD (2560×1440)

De asemenea, noile modele de la ViewSonic dispune de o curbura ecranului 1800R si sunt, totodata, prevazute cu tehnologia AMD FreeSync, care permite afisarea cadrelor intr-o sincronizare perfecta cu viteza de lucru a placii video. Cu o atentie deosebita este tratat si aspectul estetic, astfel ca toate cele 3 modele ale seriei – VX2458-C-mhd, VX2758-C-mh si VX3258-2KC-mhd, cu diagonale de 24”, 27”, respectiv 32”, beneficiaza de un design fara rama pe trei dintre cele patru laturi.

“Oferta bogata de monitoare ViewSonic curbate asigura o experienta vizuala captivanta, datorita calitatii superioare a imaginilor redate. Prin extinderea acestei game, punem la dispozitia utilizatorilor produsele ideale, special create pentru a raspunde necesitatilor lor”, a spus Claire Chuang, Business Line Manager pentru ViewSonic Europe. “Monitoarele curbate sunt mai mult decat o simpla tendinta, caci ofera beneficii variate in functie de scenariul de utilizare. Printre avantaje se numara extinderea campului de vizualizare, ceea ce amplifica gradul de realism si reduce oboseala ochilor, caci curbura ecranului permite o redare a imaginilor mai naturala, fara distorsiuni”, a continuat Chuang.

Modelul de varf al seriei din 2018, ViewSonic XG3240C, este proiectat pentru pasionatii de jocuri pretentiosi fiind prevazut cu un suport ergonomic, care permite ajustarea flexibila a pozitiei. Beneficiind de tehnologie HDR10 pentru a asigura suportul continutului High Dynamic Range, acesta da o noua definitie experientei vizuale in jocuri si imbogateste imaginile afisate cu niveluri marite de contrast si luminozitate.

Totodata, ecranul cu o raza de curbura 1800R promite redarea perfecta a scenelor cu desfasurare rapida a actiunii, caci foloseste o rata de reimprospatare a imaginii de 144Hz si include suport pentru tehnologia AMD FreeSync. Acestor caracteristici li se mai adauga o paleta bogata de functii flexibile accesibile prin intermediul meniului afisat pe ecran (OSD), facand ca XG3240C sa fie unul dintre cele mai bune monitoare curbate pentru jocuri disponibile pe piata la ora actuala.

Pentru pasionatii de filme si continut de divertisment, ViewSonic propune monitoarele VX3216-scmh si VX3217-2KC-mhd, cu rezolutii Full HD si respectiv WQHD. Ambele modele ofera imagini panoramice exceptionale si au un aspect modern, discret, ce se incadreaza perfect in orice cadru ambiental. Dotate cu ecrane curbate 1800R de 32” cu rata de reimprospatare de 75Hz, acestea folosesc un design cu 3 laturi fara rame si redau tot continutul grafic intr-un mod extrem de captivant.

In timp ce ViewSonic VP3881 este un monitor potrivit celor care fac editare video sau cei care lucreaza cu mai multe aplicatii in paralel. Ecranul sau ultra-wide curbat 2300R de 38” cu rezolutie WQHD+ (3840×1600) le pune astfel la dispozitie o suprafata de lucru extrem de generoasa, in format 21:9.  Fidelitatea culorilor este asigurata de panoul de cea mai buna calitate folosit, caracterizat de o acoperire in proportie de 100% a spectrului sRGB si de o valoare Delta E<2, in timp ce variatia luminozitatii este mai mica de 5%. Functionalitatea este si ea deosebita, caci monitorul include conectivitate USB Tip-C si switch KVM.

Noile modele de monitoare ViewSonic VX sunt disponibile in oferta retail a magazinelor locale, prin intermediul distribuitorului Elko Romania.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.