Counter Strike GO gratuit, vALVE introduce Danger Zone gameplay in stilul PUBG

Counter Strike Go gratuit

La cat de populare sunt jocurile de tip battle royale (cele mai bune exemple sunt PUBG si Fortnite) in ultimele 12 luni, mai ales pe telefoanele mobile, era aproape imposibil ca studiouri mari / companii dezvoltatoare de jocuri precum vALVE sa nu incerce sa introduca ceva similar din care sa genereze profit la randul lor.

Counter Strike Go gratuit

Astfel, incepand de saptamana aceasta, pe langa faptul ca jucatorii de CS au posibilitatea de a descarca jocul Counter Strike GO gratuit, acestia primesc si un update care le va permite sa joace Danger Zone, versiunea battle royale dedicata jucatorilor de Counter Strike. Practic, e modul celor de la vALVE de a promova Danger Zone, oferindu-le fanilor Counter Strike GO gratuit.

Asadar, daca nu aveti in steam jocul Counter Strike Go, il puteti descarca acum gratuit. Trebuie doar sa va logati pe contul vostru de Steam pentru a-l putea descarca si instala.

Partea faina la Danger Zone, e ca vALVE ne permite sa-l jucam in solo mode sau in teamplay cu unul sau doi co-echipieri.

Ati incercat Danger Zone? Cum vi se pare comparativ cu jocurile de battle royale deja disponibile?

Mai multe informatii despre Dange Zone gasiti pe siteul comunitatii Steam.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *