Telefoanele Samsung Galaxy S10, ar putea sosi cu diferite tipuri de decupaj in ecran

Telefoanele Samsung Galaxy S10

Anul 2019, se anunta a fi unul al telefoanelor smart cu ecranul decupat in diferite zone superioare: o data pentru a putea renunta la bretonul urat pe care nimeni nu si-l doreste pe un smartphone; si a doua pentru a putea integra camera foto frontala si eventuali senzori de proximitate s.a.m.d.

Telefoanele Samsung Galaxy S10

Printre aceste noi tipuri de smartphone-uri cu decupaj in ecran s-ar putea numara si telefoanele Samsung Galaxy S10 anul viitor. E drept, ca Samsung Electronics inca se afla in faza de teste a diferitelor prototipuri de Galaxy S10, probabil, acesta este si motivul pentru care au tot aparut in presa online tot felul de imagini (majoritatea realizate in photoshop), care ne-ar indica cum ar putea arata telefoanele Samsung Galaxy S10, in 2019.

galaxy s10 6

Mai mult, se speculeaza ca vor fi cel putin trei modele de Galaxy S10 anul viitor: S10 standard, S10 Lite si S10 Plus, cu toate ca Samsung nu a lansat in niciun an anterior mai multe de doua modele flagship din gama Galaxy S primavara. Plus, ca pe langa telefoanele Samsung Galaxy S10, compania sud coreean mai are in proiect lansarea telefonului cu corp si ecran pliabil si flexibil si, se zvoneste, ca ar mai urma sa anunte si o varianta 5G a lui Galaxy S10.

Dupa cum observati, se speculeaza foarte mult pe seama telefoanelor S10, asta si pentru ca de cativa ani incoace modelele premium produse de Samsung au reprezentat un reper pentru restul pietei de smartphone.

galaxy s10 2019

Indiferent de tipul decupajului final pe care il va avea fiecare model Galaxy S10, ne asteptam, ca telefoanele sa beneficieze de displayuri Infinity ca cele prezentate recent de catre Samsung Electronics in cadrul Samsung Developers Summit 2018, in Statele Unite, cu diagonala ecranului masurand intre 5.8″ si 6.4″ (inci).

Care varianta de decupaj v-ati dori sa o vedeti implementata pe telefoanele Samsung Galaxyy S10 anul viitor comparativ cu ceea ce avem in prezent pe modele precum Galaxy S9 sau Note 9?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x