EvenimenteStiriTechTV

Filmul VR romanesc RocketMan360, selectat in programul Sundance Film Festival 2019

Organizatorii festivalului de film independent Sundance, ce are loc anual in Utah, SUA, a selectat productia romaneasca realizata prin intermediul tehnologiei de realitate virtuala, RocketMan360, pentru a face parte din programul Sundance Film Festival 2019.

Filmul VR romanesc RocketMan360, pe lista festivalului Sundance (editia 2019)

La editia de anul acesta au fost selectate noua proiecte la categoria VR, RocketMan360 fiind singurul film european selectat. Este pentru prima data cand un proiect romanesc aflat pe un sector cu o dinamica continua, cel de realitate virtuala, participa la Sundance, selecțtia fiind dublata si de participarea la forumuri si ateliere de coproductie.

Când m-am hotărât să fac cel de-al doilea film 360, mi-am propus să reușesc să creez emoție. Am vrut să spun o poveste în care spectatorul să reușească să treacă peste noutatea tehnologică și să fie complet imersat în poveste. Această experiență oferă spectatorului  ocazia de a se afla în mijlocul acțiunii, „a declarat Millo Simulov, regizor.

Filmul VR romanesc RocketMan360

Rezumatul filmului RocketMan 360: Cu cateva minute inainte de a decola si a se lansa intr-o misiune nobila si periculoasa in incercarea de a coloniza planeta Marte, un astronaut primeste un clip video 360 de la prietena sa.

Filmul de scurt metraj ii are in rolurile principale pe Anghel Damian si Monica Odagiu si este produs de Millo Simulov, Gabriela Hirit in colaborare cu Filip Columbeanu, Andreea Serpe si Gabi Ranete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!