Cele mai vandute gadgeturi la Gearbest in 2018, conform listei publicate de magazin

cele mai vandute gadgeturi la Gearbest

Magazinul retail online chinez Gearbest, a publicat o lista cu 12 cele mai vandute gadgeturi din portfoliul sau de produse pe 2018, iar printre acestea se regasesc branduri precum Xiaomi sau Oneplus.

Primele doua gadgeturi din topul magazinului Gearbest sunt, bineinteles, telefoane mobile: telefonul Xiaomi Mi 8 Lite 4G cu 128 GB memorie interna si un pret de 222 euro (fara livrare).

Cel mai bine vandut produs. Mi 8 Lite, este urmat pe locul doi de smartphone-ul Oneplus 6 listat la pretul de 372 Euro in varianta cu 8GB RAM si 128GB spatiu intern.

Pe locul trei se claseaza un laptop: modelul Xiaomi Mi Notebook Air cu ecran cu diagonala de 13.3″ (varianta globala), listat in acest moment pe site-ul Gearbest la pretul redus de 710 euro in varianta cu 8GB RAM si 256GB SSD PCIe. Pretul intreg era de 1.318 euro.

Pe pozitia a patra in topul celor mai vandute produse pe Gearbest se pozitioneaza un alt produs marca Xiaomi, este vorba de Xiaomi Mi Box S, un mini Android TV box capabil sa redea continut in format 4K HDR. Gadgetul include si Google Assistant si ruleaza Android Oreo. Parte cea mai interesanta la Mi Box S este ca integreaza si un Chromecast in el, acel dongle pe care Google il comercializeaza separat pentru streaming video si audio de pe mobil sau tableta pe televizoare. Dar si faptul ca e compaitibil cu prizele europene, nu necesita adaptor la priza 220v.

Topul continua cu doua modele de aspiratoare robot smart, unul produs de Roborock, celalalt de Xiaomi.

Apoi, pe locurile sapte si opt se claseaza doua modele de trotinete electrice pliabile ale companiei Xiaomi: modelul Xiaomi M365 si Ninebot Segway ES2.

Topul se incheie cu o lampa smart LED pentru tavan, doua imprimante 3D si bratara de fitness Xiaomi Mi Band 3, iar pe ultima pozitie se afla un smartwatch de la Alfawise.

Magazinul retail online e plin in aceasta perioada din an cu oferte Gearbest interesante, cu discounturi reale la gadgeturi.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.