Adata lanseaza noile stick-uri USB UE700 Pro

Producatorul ADATA Technology, a anuntat astazi lansarea noilor stick-uri USB UE700 Pro cu stocare de pana la 256GB, care ating viteze de scriere de pana la 180MB/s, respectiv citire de pana la 360MB/s.

Noile memorii USB ofera utilizatorilor posibilitatea transferului rapid de date si spatiu suficient pentru filme la calitate HD, videoclipuri si alte tipuri de date. In plus, design-ul este unul subtire, de doar 7mm, cu suprafata din aluminiu periat, ce confera dispozitivului portabilitate si eleganta.

UE700 Pro

Echipat cu standardul USB 3.1 vitezele de citire/scriere rapida ale UE700 Pro ating pana la 360/180MB pe secunda (de mentionat ca aceasta viteza a fost realizata testand modelul de 256GB, anunta producatorul), inseamnand ca utilizatorii pot transfera un film HD de 4GB in aproximativ 22 de secunde. De asemenea, intr-o era a materialelor video 4K, nu poate fi vorba de prea multa capacitate de stocare. Prin urmare, noul UE700 dispune de o capacitate de stocare de pana la 256 GB, astfel incat utilizatorii sa poata capta si stoca fotografii si clipuri video de inalta rezolutie, fara grija de a ramane fara spatiu.

Unitatea are un design fara capac, iar conectorul USB este integrat intr-un corp compact, protejat complet. O simpla culisare il va face gata de utilizare, iar miscarea inversa stocheaza conectorul pentru a fi mereu protejat. In plus, acesta are un design ultra-subtire, de 7 mm, si o suprafata din aluminiu periat, care evidentiaza liniile concentrice elegante care provin din indicatorul LED de culoare albastra. O prindere pentru snur ofera confort si personalizare, permitand utilizatorilor sa ataseze UE700 Pro la un breloc sau la chei, pentru o purtare usoara sau accesorizare.

Noile memorii USB Adata UE700 Pro se vor regasi in curand, in oferta magazinelor de retail romanesti.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *