EvenimenteStiriTech

HTC livreaza primul hub mobil inteligent 5G operatorilor telecom de pe glob

hub mobil inteligent 5G

In timp ce Huawei pierde tot mai multe contracte pe zona de echipamente de retea dedicate segmentului telecom din cauza acuzatiilor de spionaj aparute pe mai toate continentele de pe glob, iata ca, taiwanezii de la HTC, au incheiat in ultimele doua saptamani o serie de acorduri cu diferite companii telecom, in urma carora HTC va livra primul hub mobil inteligent 5G acestora.

Sprint (in Statele Unite) si Telstra (in Australia) spre exemplu vor furniza clientilor acest hub mobil inteligent 5G creat de HTC, primul de acest tip compatibil cu viitoarele retelele 5G. Acest dispozitiv unic urmeaza sa debuteze in 2019, si va servi ca hotspot mobil smart 5G. Compania China Mobile a anuntat, de asemenea, ca HTC este un factor esential pentru proiectul 5G Forerunner al companiei. Colaborarea le va permite ambelor companii sa stimuleze in anul 2019 tehnologia 5G si dispozitivele multifunctionale.

„HTC este liderul valului de inovare pentru tehnologiile mobile 5G. Astazi, consumatorii se bazeaza pe smartphone-urile lor si pe operatorii de telefonie mobila pentru uzul zilnic acasa si la serviciu, insa credem ca tehnologia 5G va conecta in viitor si mai multe aplicatii, creand o experienta armonioasa intre dispozitivele smartphone blockchain, VR, AR si multe altele,” a declarat Cher Wang, presedinte si CEO al HTC.

Noul hub mobil inteligent 5G este dezvoltat de HTC pentru a oferi portabilitate, performanta ridicata, latenta redusa si latime de banda. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul designului unic si a noului chipset Qualcomm Snapdragon 855 care integreaza modemul X50, special conceput pentu a fi compatibil cu viitoarele retelele 5G si pentru a atinge viteze 5G.

htc 5g mobile hub

Acest hub le va permite clientilor sa utilizeze 5G pe dispozitive multiple in timp ce se deplaseaza, la serviciu si inclusiv pentru acasa. Portul gigabit Ethernet de care dispune hub-ul HTC asigura aceasta compatibilitate in retea, iar ecranul tactil mare faciliteaza usurinta utilizarii.

Avand la baza tehnologia mobila 5G, HTC pregateste solutii pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de transferul de date multimedia la viteze foarte mari si servicii de date mobile, disponibile oriunde. Prin intermediul acestui hub inteligent mobil 5G, HTC redevine lider in tehnologie stimuleazand omniprezenta tehnologiei convergente in AR, VR si multe altele, oferind urmatoarea generatie de servicii si aplicatii in timp real cu latime mare de banda si latenta redusa.

sursa foto: Telstra si techAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!