Rabla Pentru Electrocasnice – Au inceput inscrierile in acest program

Rabla Pentru Electrocasnice

Ministerul Mediului si Administratia Fondului pentru Mediu au lansat marti, 18 decembrie 2018, programul ‘Rabla pentru Electrocasnice’, program ce se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa achizitioneze echipamente electrice de uz casnic, cu eficienta energetica clasele A++ si A+++

Prin intermediul acestui program Rabla pentru Electrocasnice persoanelor fizice primesc vouchere cu diferite valori, insa numai in urma inscrieri si a validarii acestora pe site-ul AFM.

Inscrierile se fac online accesand aplicatia de pe website-ul Administratiei Fondului pentru Mediu urmand pasii de inscriere in program. Mai jos aveti o diagrama a intregului proces prin care o persoana fizica va trece inainte de a putea merge intr-unul din magzinele acceptate in acest program.

procedeul de validare program rabla pentru electrocasnice

Se vor oferi vouchere de diferite valori pentru urmatoarele tipuri de produse: televizoare, laptopuri masini de spalat rufe, aparate de aer conditionat, frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice si congelatoare dupa cum urmeaza:

  • 200 lei pentru mașini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++;
  • 300 lei pentru mașini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++;
  • 300 lei pentru aparate de aer condiționat cu eficienţa energetică la răcire (A+++/ A++);
  • 300 lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoarecu eficienţa energetică A++;
  • 400 lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoarecu eficienţa energetică A+++.

Conform AFM aceste vouchere sunt valabile timp de 15 zile de la emiterea lor persoanelor validate in programul Rabla pentru Electrocasnice. Ofertele de electronice si electrocasnice se regasesc pe lista magazinelor participante in program, intre care regasim eMAG, Flanco, Dedeman, Altex.

Vezi si Programul Rabla electrocasnice aparate de aer conditionat 2022

Dupa publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitantii se vor prezenta la unul dintre comerciantii validati la randul lor de AFM (din pacate, nu am reusit sa gasim lista cu comerciantii validati, desi ar fi trebuit sa apara deja pe site-ul AFM), de la care oamenii vor putea achizitiona echipamentul dorit din categoriile incluse in acest program. Din imaginea de sus, observa ca din acest program fac parte magazine precum Altex, Auchan, Carrefour, Cora, eMAG, Flanco sau Media Galaxy.

In cazul in care va loviti de anumite probleme sau de erori la inscrierea pe site-ul AFM, ii puteti contacta direct la adresa de email: sesizari_solicitanti_electrocasnice@afm.ro

Pentru mai multe informatii puteti acces pagina dedicata programului, precum si pagina de unde puteti descarca fisierul cu ghidului de finantare.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Gabriela

Bun program

0
Would love your thoughts, please comment.x