Telefoane Allview cu camera selfie in ecran si mecanism de glisare, din 2019!

camera selfie in ecran

Samsung Electronics a fost primul producator care a lansat pe finalul acestui an primul smartphone cu o camera selfie integrata direct in ecranul telefonului Galaxy A8s, urmat apoi de Huawei cu al lor Nova 4, iar din prima parte a anului viitor, brandul Allview al celor de la Visual Fan, va lansa o gama variata de astfel de modele.

Conform imaginii sosite pe adresa redactie noastre (vezi foto sus), e posibil ca, Allview, sa anunte cel putin trei smartphone-uri sub gama X:

  • unul cu camera selfie integrata in display in coltul din dreapta sus;
  • un al doilea telefon cu o camera similara, insa pozitionata pe centrul ecranului (tot sus);
  • un model cu mecanism de glisare similar cu ceea ce am vazut pe telefoanele Mi Mix 3 si Lenovo Z5 Pro GT recent pentru a le oferi utilizatorilor cat mai mult ecran tactil de utilizat.

Lucian Peticilă, managerul general Allview spune ca: “ia in calcul mai multe variante pentru selfie-camera si pentru tipul de display. Vrem sa oferim utilizatorilor o serie revolutionara, asa ca inca testam si cantarim optiunile, pentru a aduce pe piata o intreaga serie de avantaje”.

Camera nu ar mai pastra, in acest caz, senzorul de luminozitate. Display-ul “cu orificiu” pentru camera nu este singura varianta discutata la Allview. Pastrarea unui full display absolut si gasirea unei alte solutii pentru selfie-camera este de asemenea o optiune analizata pentru noile telefoane Allview”, ne-a transmis compania cu sediu in Brasov.

In aceea ce priveste afisajul display-ului Allview spune ca a gasit solutia inovativa flex–on-glass, trecand la urmatorul nivel fata de chip-on-flex si flex-on-board si lasand astfel si zona inferioara a display-ului mai curata, o “barbie” mult mai subtire.

Asteptam cu interes inceputul de 2019, pentru a vedea si testa noutatile pe care companiile producatoare de telefoane mobile le pregatesc.

Se pare ca va fi un an al telefoanelor cu decupaj in ecran pentru a face loc camerelor selfie, precum si cel al modelelor cu mecanism de glisare, in ambele cazuri tinta e de a oferi clientilor cat mai mult ecran tactil de utilizat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.