StiriTech

Consola portabila Nintendo Switch, acum disponibila si la Orange

Consola portabila Nintendo Switch

Orange Romania, a anuntat ca incepand de saptamana aceasta consola portabila Nintendo Switch intra in oferta sa in varianta cu controllere neon rosu si albastru, impreuna cu jocurile Mario si Rabbids Kingdom Battle.

Consola portabila Nintendo Switch costa 380 euro si poate fi achizitionata si in rate de clientii Orange pe factura operatorului telecom.

Versatilitatea consolei Nintendo Switch ne ofera mobilitate crescuta, permitandu-ne sa ne jucam pe ea on-the-go, indiferent ca ne aflam in metrou sau in tren. De asemenea, ea poate fi conectata si la un televizor atunci cand suntem acasa prin intermediul dock-ului, tranformand consola portabila Nintendo Switch intr-un adevarat hub multimedia. Recent, Nintendo in parteneriat cu Google au introdus aplicatia YouTube pe aceasta consola, dar aveti acces si la alte aplicatii precum Spotify.

Astfel, jucatorii se pot bucura de o experienta de gaming neîntrerupta oriunde s-ar afla, avand la dispozitie trei moduri de a se juca pentru oricare situație.

In modul „TV” consola poate fi conectata la un televizor inteligent, similar unei console clasice, oferind utilizatorilor o modalitate simpla si plăcuta de a se juca acasa impreuna cu familia si prietenii, colegii.

Pentru momentele in care accesul la un televizor nu este posibil, Nintendo Switch ofera modul „Tabletop” care ne permite sa imparti cu ce dragi nu doar ecranul consolei, dar si distractia. Astfel, utilizatori trebuie doar sa monteze standul atasat consolei si sa ofere unui prieten unul din cele doua controlere Joy-Con pentru a se juca in mod cooperativ sau competitiv, direct pe ecranul consolei.

Nu in ultimul rand, sesiunile de gaming pot continua si atunci cand esti in miscare, oriunde te-ai afla, cu modul „Handheld„. Acest mod le permite utilizatorilor sa aiba parte de aceeasi experienta de gameplay ca pe ecanul televizorului, bucurandu-se de mobilitatea oferita de o consolă portabila. In plus, putem conecta pana la 8 console Nintendo Switch intre ele, pentru o adevarata experinta multiplayer.

De asemenea, consola poate fi achizitionata si din retailul romanesc, la preturi incepand de la 1.550 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!