Xiaomi Mi 8 si Redmi S2 in oferta Vodafone

Xiaomi Mi 8 si Redmi S2

Incepand cu mijlocul acestei saptamani, Vodafone Romania introduce in oferta sa de telefoane mobile brandul Xiaomi. Astfel, telefoanele Xiaomi Mi 8 si Redmi S2 in oferta Vodafone.

Clientii au posibilitatea de a comanda, exclusiv online, doua tipuri de pachete promotionale care includ accesoriile Xiaomi Mi Band 2 sau Xiaomi Power Bank 2S alaturi de cele doua telefoane.

Xiaomi Mi 8 este disponibil in versiunea de culoare albastra si vine insotit exclusiv online, de Xiaomi Mi Band 2, iar Xiaomi Redmi S2 este disponibil in versiunea de culoare neagra si vine insotit de Xiaomi Power Bank 2S.

Doritorii pot achizitiona noile smartphone-uri Xiaomi din magazinele Vodafone Romania si cele ale partenerilor. Pachetele promotionale care includ accesoriile Xiaomi sunt valabile numai accesand site-ul companiei telecom.

Xiaomi Mi 8 poate fi achizitionat pentru 190 de euro cu abonamentul Super Red 27 si Xiaomi Redmi S2 pentru 44,99 euro cu abonamentul Red 15, insa puteti opta si pentru alte abonamente. Din pacate, operatorul nu ofera aceste smartphone-uri la pret intreg (fara abonament).

Probabil ati remarcat ca lipseste din oferta Vodafone modelul Pocophone F1, poate cel mai interesant model pentru piata noastra, datorita specificatiilor sale si a pretului mult mai atractiv.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.