StiriTablete

Tablete iPad Pro 2018 livrate cu carcasa indoita. Reactia celor de la Apple e halucinanta!

Tablete iPad Pro 2018
foto credit: MacRumours

Ziua si problema la Apple, astfel ca nu ne mai miram cat de mult s-a prabusit cotatia actiunilor companiei pe bursa in ultimele luni, conform indicelui Nasdaq.

Saptamana aceasta a aparut o noua problema! De fapt, e una care a aparut inca de la debutul comercializarii noului iPad Pro 2018, deoarece constructia carcasei acestei tablete nu dispune de o structura de rezistenta la indoire (avand in vedere dimensiunile ei), precum si faptul ca in ambele parti laterale ale noului iPad (chiar pe mijlocul ramei), inginerii companiei au decis sa decupeze rama pentru a face loc slotului magnetic cu incarcare wireless a Apple Pencil si loc pentru microfon, slabind astfel si mai mult structura de rezistenta si asa fragila a iPad-ului, dupa cum releazata si Jerry Rig Everything intr-un videoclip de-al sau, care evidenteaza tocmai aceasta mare problema.

Mai multi clienti care au comandat tableta iPad Pro 2018 in aceasta perioada, sustin ca gadgeturile comandate le-au sosit cu carcasa indoita usor, desi se aflau sigilate in ambalajul original pe perioada livrarii. Ori s-au indoit in prima saptamana de utilizare.

apple ipad pro2018 carcasa indoita 2

Apple le-a transmis celor de la TheVerge ca stie ca anumite unitati de iPad Pro 2018 sunt livrate cu carcasa indoita datorita unui efect secundar aparut in urma procesului de racire al aluminiului pe componentele din material plastic ale tabletei in timpul asamblarii acesteia. Practic, plasticul se deformeaza din cauza temperaturii ridicate a metalului in momentul asamblarii, sau cel putin asta se intelege din explicatiile oferite de producatorul america, rezultand aceasta usoara indoire a intregii carcase.

Apple da asigurari ca acest efect nu se va agrava in timp (nici nu are cum din moment ce plasticul s-a racit luand noua forma curbata) si ca nu va afecta performanta iPadului.

Mai grav e ca, Apple nu considera problema ca pe un defect de fabrica, desi clientii sai platesc un pret intre 800 si peste 1.000 euro pentru un iPad Pro.

Aceasta problema e si mai accentuata la modelul iPad Pro 4G LTE (varianta Cellular), datorita portiunilor carcasei unde materialul plastic inlocuieste aluminiul pentru a permite semnalului sa ajunga la receptorii antenelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!