Mate 20 Pro Rosu si Albastru, in comert din 10 ianuarie

Mate 20 Pro Rosu si Albastru

Se zvonea de la inceputul anului ca Huawei va comercializa alte doua variante de culoare ale varfului sau de gama, Mate 20 Pro, lansat in octombrie 2018.

Conform publicatiei Pocketdroid, Huawei introduce de saptamana aceasta doua noi modele sub gama Mate 20, in culori pe rosu si albastru, variante Pro ce se alatura celor cinci modele deja anuntate pe finalul anului trecut (2018).

Magazinul oficial al producatorului Huawei din China listeaza modelele Mate 20 Pro Rosu si Albastru, ca fiind disponibile incepand din data de 10 ianuarie, prin precomanda. Astfel oferta culorilor creste la sapte in ceea ce-l priveste pe Mate 20 Pro.

mate20 pro albastru

Pretul telefonului Mate 20 Pro Rosu si Albastru ramane acelasi, deoarece in afara de culoarea carcasei nu se schimba nimic la interior, telefonul va oferi acelasi display superb OLED, acelasi chipset Kirin 980, 8GB memorie RAM si 128 sau 256GB spatiu intern, alaturi de o baterie de 4.200 mAh, de-acum faimoasa camera tripla capabila sa fotografieze si in conditii de luminozitate scazuta, tehnologia biometrica care integreaza senzorul pentru amprente direct in display si incarcarea wireless (inclusiv reversibila).

Sa speram ca pana la primavara, noile Mate 20 Pro Rosu si Albastru, vor ajunge si pe piata din Europa inclusiv in Romania.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.