APLICATIISOFTWAREStiriTV

Sony, LG si Vizio anunta si ele televizoare compatibile cu Apple AirPlay 2

AirPlay 2

Consumer Electronics Show 2019 a debutat cu anuntul facut de Samsung si Apple, in urma caruia posesorii de televizoare Samsung Smart vor avea acces la aplicatia iTunes Movies, precum si compatibilitate cu standardul AirPlay 2, insa TV-urile Samsung Electronics nu vor fi singurele care primesc compatibilitate cu standardul Apple AirPlay 2.

Companii producatoare de televizoare precum Sony, LG Electronics si Vizio, au anuntat si ele noi modele compatibile cu AirPlay 2, astfel ca posesorii de asemenea televizoare vor putea urmari continut video si audio direct de pe telefoanele lor iPhone, tablete iPad sau laptopuri si PC-uri Mac, la fel ca si cei care vor detine televizoare Samsung Smart din 2019 si 2018, confirma Apple.

Ce inseamna acest lucru pentru noi, utilizatorii devoratori de continut multimedia? Ei bine, pe langa acces la platforme ca YouTube, Netflix, HBO Go, vom avea acces si la continutul video oferit de Apple, care pana nu de mult a fost limitat numai pentru posesorii de produse Apple.

Ciudat e faptul ca Sony, LG si Vizio nu au confirmat si accesul pentru aplicatia iTunes Movies, care sa le ofere viitorilor clienti de astfel de televizoare acces prin aplicatie la continut video de inalta calitate, la vasta librarie de filme, seriale si documentare disponibile prin serviciul companiei Apple.

Toate televizoarele LG lansate in 2019 sub gamele  LG OLED, LG NanoCell SM9X, LG NanoCell SM8X si LG UHD UM7X vor fi livrate clinetilor cu suport pentru standardul AirPlay 2.

Sony spune ca AirPlay 2 va fi prezent pe seriile de televiozare cu Android TV: Sony Z9G , Sony A9G si Sony X850G, lansate in 2019.

Vizio va include AirPlay atat pe noile modele ce le va lansa in 2019, cat si pe modelele din 2018 si 2017, prin actualizari de firmware.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!