Telefonul Apple iPhone din 2019, ar putea avea o camera principala tripla

Telefonul Apple iPhone

sursa foto: Steve H. McFly (Twitter)

Tot mai multi producatori de telefoane mobile au adoptat sisteme de camera foto principala cu trei sau sau chiar patru senzori in cazul telefonului Galaxy A9 lansat pe finalul anului trecut de Samsung. Astfel ca, pentru a ramane relevant cu acest trend, Apple ar putea introduce anul acesta primul sau iPhone cu o camera principala tripla (3 senzori).

Telefonul Apple iPhone de anul acesta, ar putea sosi cu camera tripla

O sursa anonima a publicatiei The Wallstreet Journal, le-ar fi transmis ca Apple a decis ca modelul cel mai mare, probabil iPhone 11 Plus / iPhone XI Plus, va debuta in toamna (in prima parte a lunii Septembrie 2019) cu o camera foto principala echipata cu trei senzori la fel ca cea de pe Mate 20 Pro celor de la Huawei.

Ramane sa vedem cum vor fi amplasati acesti trei senzori, daca vor fi aliniati in linie verticala / orizontala, sau daca vor fi integrati ca in imaginea de sus, din articol.

De asemenea, aceeasi sursa sustine ca Apple va lansa o nou generatie de iPhone XR in 2019, cu acelasi tip de display LCD (Liquid Retina), dar cu o camera duala de aceasta data. Actualul iPhone XR dispune de o camera principala cu un singur senzor. Speram sa soseasca si cu un design ceva mai rafinat, cu o rama la fel de subtire ca cea de pe iPhone X si iPhone Xs.

Publicatia WSJ mai scrie ca, incepand cu 2020, toate telefoanele pe care le va lansa Apple vor beneficia de display-uri OLED, adica, afisaje mai scumpe care ar putea creste, din nou, pretul telefoanelor iPhone. Asta daca nu cumva Apple va micsora pretul telefoanelor sale, asa cum a facut luna aceasta cu modelele sale disponibile pe piata din China, a caror pret a fost redus cu pana la 10% pentru a le face mai atractive clientilor chinezi.

Voi ce v-ati dori de la Apple pentru 2019 si 2020?

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *