Pixel 3 Lite apare intr-un nou video hands-on. Google il poate anunta in primavara

Pixel 3 Lite

Google se pregateste sa lanseze varianta beta pentru developeri a sistemului Android, versiunea Q, si odata cu apropierea acestui eveniment, dar si a conferintei anuale Google I/O 2019, cresc numarul zvonurilor care sugereaza ca marele gigant de cautare online ar putea lansa un al treilea telefon mobil Pixel 3.

Un videoclip aparut la mijlocul acestei saptamani pe YouTube ne arata un telefon mobil prototip Google Pixel 3 Lite, care ar trebui sa fie varianta accesibila a lui Pixel 3 si Pixel 3 XL.

Conform videoclipului aparut pe YouTube, Google Pixel 3 Lite este construit din plastica si are acelasi design ca si modelele lansate in toamna anului trecut, insa cu cateva modificari. De exemplu, sim tray-ul este mutat pe partea laterala, nu dispune de o camera duala frontala si nici de doua difuzoare stereo, telefonul beneficiind numai de un sigur difuzor amplasat in partea de jos.

Telefonul primeste acelasi buton de Power intr-o culoare vibranta si o mufa pentru jack-ul audio de 3,5mm pentru castile cu fir.

In plus, se zvoneste, ca telefonul dispune de un ecran de 5.6″ in diagonala cu rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.160 pixeli), este echipat cu procesorul Snapdragon 670, cu 4GB memorie RAM (dar s-ar putea sa vina si in varianta cu 6GB memorie RAM), 32GB spatiu intern, o camera principala cu senzor de 12MP si o camera selfie tot cu un singur senzor dar de 8MP. Bateria din interior nedetasabila are capacitatea de 2.915mAh.

Despre camera foto se spune ca ar fi usor modificata comparativ cu cea de pe modelel Pixel 3 anterioare, insa calitatea va fi aproape similara.

Deocamdata nu exista niciun fel de informatie din partea celor de la Google legat de acest smartphone, daca e un produs ce va fi comercializat sau unul testat si ramas in faza de prototip. In orice caz, credem ca exista o piata pentru acest model de Pixel, care ar costa si cu cel putin 100-200 dolari mai putin.

https://youtu.be/jqnSkALsdkk?t=18

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.