ReviewsStiriWearables

Apacer AH359 Review – Stick USB 3.1 Gen 1

Apacer AH359 Review

Apacer AH359 Review.

Stick-urile USB sunt si raman cea mai simpla, rapida si comoda solutie de transport/transfer fisiere. Si, cum zilele trecute am ramas fara stick-ul meu USB Kingston de 32GB, pe care desi nu-l achizitionasem de prea mult timp, a sa tehnologie a decis sa clacheze datorita temperaturii, astfel ca m-am vazut nevoit sa-l inlocuiesc cu unul nou.

Fiind nevoit sa-mi iau alt stick USB, mi-am zis ca de data aceasta voi incerca alt brand, astfel am dat peste stick-urile de memorie USB de la Apacer pe magazinul clujenilor de la Vitacom Electronics. De ce Vitacom? Deoarece dupa experientele repetate de rahat cu eMAG de la Blackfriday incoace, am decis sa renunt la ei si sa ma indrept catre alte magazine. E o traditie si o vorba din batrani care spune ca ardelenii sunt oameni seriosi, muncitori si onesti.

Odata cu trecerea la alt brand de memorii USB, am decis sa dublez si spatiul de stocare, astfel ca m-am oprit asupra stick-ului Apacer AH359 de 64GB compatibil cu standardul USB 3.1 Gen 1.

Specificatii

AH359 USB 3.1 Gen 1 Streamline Flash Drive
Culoare: Negru cu albastru
Stocare: 8GB/16GB/32GB/64GB
Standard USB: SuperSpeed USB 3.1 Gen 1, compatibil si cu USB 2.0
Sisteme compatibile:
-Windows 10/8.1/8/7
-Linux Kernel 2.6.x sau versiune mai recenta
-MAC OS 10.6.x versiune mai recenta
Temperatura de functionare:
0°C to +60°C (32°F la +140°F)
Dimensiuni: (L)59.9x(W)19.3(H)8.5mm
Greutate neta: 8.3g
Numar modele:
AP8GAH359U-1, AP16GAH359U-1,AP32GAH359U-1,AP64GAH359U-1

Design

Apacer AH359 Review stick usb 2

Apacer AH359 are o constructie din material plastic placuta ochiului, cu marginile usor rotunjite si un capac de protectie al mufei USB. De asemenea designul sau permite utilizarea unui lanyard pentru a purta stick-ul la gat, la incheietura mainii sau ca breloc la chei.

Carcasa este realizata din material plastic in doua culori: albastru si negru, carcasa beneficiind totodata de un finis cu textura moderna si aceste margini usor de tot rotunjite care iti va permite sa il prinzi bine in mana pentru a-l putea conecta la dispozitivele compatibile.

Performante

Odata despachetat si conectat la calculator (de mentionat ca Apacer AH359 este compatibil cu Windows 10, Linux si Mac OS), stocarea utilizabila este de 57.9GB din cei 64GB, dupa cum se poate observa pe captura de ecran de mai sus.

Apacer AH359 Review stick usb 4

In testele de scriere am ales sa incep sa copiez un fisier de aproximativ 35GB, iar pe durata intregului proces de copiere de pe laptop (un ASUS ROG 2017) pe stickul USB viteza de scriere / copiere a oscilat intre 18MB/s si maxim 28MB/s. Apoi am ales fisiere de dimensiuni mai mici de minim 1GB, si am observat ca viteza de scriere este aceeasi. Viteza oscileaza tot intre 18 si 28 MB/s.

Acest stick USB nu-l recomand celor care vor sa traga fisiere imense (videoclipuri filmate full hd sau 4k de zeci de giga), in schimb isi face treaba perfect atunci cand ai de copiat si de transferat fisiere de pana in (maxim) 10GB intre doua computere sau intre alte dispozitive care suporta USB 3.0 si USB 3.1.

Apacer AH359 Review stick usb 1

Concluzie

Apacer AH359 este un stick aratos, construit din material plastic rigid si rezistent la temperaturi destul de ridicate. Nu-l recomand pentru tras fisiere de mari dimensiuni (mai mari de 20GB), deoarece aveti de asteptat pana termina de copiat, insa pentru transferul de fisiere cu limita de pana in 5 – 10GB, acest stick isi face perfect datoria.

Cei interesati de un astfel de stick USB produs de Apacer, il vor gasi in oferta magazinului Vitacom la preturi incepand de la 35 lei si creste in functie de modelul si totalul de memorie interna disponibila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!