AccesoriiStiriTech

Adaptorul de priza universal sau accesoriul ce nu trebuie sa lipseasca din casa fiecaruia

Adaptorul de priza universal

Ti-ai cumparat recent un aparat electrocasnic, electronic (telefon, laptop, tableta, etc) de pe un site din China sau din alte piete de pe glob si nu te-ai asigurat ca stecherul e compatibil cu standardul din Romania? Nicio problema, nu esti singurul si nici primul caruia ii scapa din vedere acest detaliu.

Aceasta problema poate fi rezolvata foarte usor si ieftin cu un adaptor de priza universal.

Personal testez saptamanal tot felul de gadgeturi, iar unele dintre ele sunt trimise la redactia Gadget Talk Romania cu stecher de UK, SUA, China, Japonia s.a.m.d, stecher ce nu e compatibil cu prizele din Romania, astfel ca pentru a le putea testa am nevoie la randul meu de un adaptor de priza universal.

Astfel, recomand tuturor un asemenea accesoriu acasa sau prezent in geanta de voiaj, fiindca nu se stie niciodata cand ar putea fi util noua sau celor care ne viziteaza.

adaptor de priza universal skross 3

Cautand dupa un astfel de adaptor online, am dat peste brandul elvetian Skross pe magazinul Vitacom Electronics, brand elvetian care produce tot felul de astfel de adaptoare universale pentru priza.

Modelul ales de mine nu ofera nimic in plus, insa este modelul care acopera toate tipurile de stechere de pe glob, transformand in stecher schuko compatibil cu prizele din Romania. Adaptorul universal Skross e compatibil cu prizele cu tensiune electrica intre 100 si 250 volti si suporta o intensitate a curentului de pana la 16 Amperi (sarcina maxima).

adaptor de priza universal skross 4

Aceste adaptoare sunt de mai multe tipuri, eu va recomand unul care sa transforme orice tip de stecher in cel standard european compatibil cu priza romaneasca. De asemenea mai sunt adaptoare ce vin si cu cateva lucruri, functii in plus: unele transforma inclusiv voltajul sau ofera porturi USB pentru incarcarea bateriei gadgeturilor la nevoie.

In plus, beneficiem de calitatea elvetiana care nu se compara cu adaptoarele produse in China. Calitatea se observa imediat ce il scoti din ambalajul in care este comercializat. Carcasa e din material plastic, insa e un plastic superior celui pe care il intalnim la produsele chinezesti.

Va recomand sa achizitionati intotdeauna un adaptor de priza universal de calitate, pentru a va proteja investitia facuta in laptopul, telefonul, tableta sau oricare alt gadget pe care l-ati achizitionat recent, deoarece diferenta de pret intre un produs ieftin si unul de calitate nu e foarte mare. In cazul de fata, va recomand modelul de adaptor produs de elvetienii de la Skross.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!