AccesoriiStiriWearable

Louis Vuitton Horizon, castile wireless de 1.000$

Louis Vuitton Horizon

Casa de moda frantuzeasca Louis Vuitton, a lansat in parteneriat cu compania specializata pe tehnologie audio Master & Dynamic din New York, o pereche de casti wireless de lux a caror pret costa 1.000 de dolari.

Louis Vuitton Horizon

Castile wireless de tip dopuri (in ureche) Louis Vuitton Horizon vor fi comercializate in patru variante de culoare: pe negru, pe alb, pe rosu si pe galben cu albastru (toate modelele beneficiind de de-acum celebrele dungi Louis Vuitton.

Identice in calitate si design cu castile Master & Dynamic’s existing MW07, noile casti wireless lansate in premiera sub brandul Louis Vuitton se adreseaza unui public tinta dat fiind pretul lor retail. Diferenta de pret intre cele produse sub brandul Master Dynamic si Louis Vuitton, e de aproape 600 de dolari. Castile MD costand sub 300$.

Castile Louis Vuitton Horizon sunt dotate cu difuzoare de 10mm in diametru cu menbrana din Beriliu si ofera pana la 3 ore si jumatate de ascultare continua. De asemenea vin la pachet cu un incarcator, la fel branduti Louis Vuitton.

Recent, brandul Louis Vuitton a lansat si un smartwatch cu sistemul Google Wear OS, Louis Vuitton Tambour Horizon, a carui pret se va invarti undeva intre 2.250 si 8.500 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!