Samsung anunta senzorul de imagine ISOCELL slim 3T2. Probabil va fi prezent pe Galaxy S10

Samsung Electronics a lansat astazi cel mai mic senzor de imagine de inalta rezolutie, modelul ISOCELL Slim 3T2, ce va fi probabil prezent pe gama de telefoane Galaxy S10.

Dimensiunile noului senzor sunt extrem de importante deoarece le permite sud coreenilor de la Samsung sa introduca noile modele de smartphone cu camera foto selfie integrata in display.

ISOCELL slim 3T2

Fiind cel mai compact senzor din domeniu la cei numai 5,1mm in diametru, senzorul ISOCELL Slim 3T2 de 0.8μm pixeli ofera o rezolutie de 20 mega pixeli atat pentru camerele din fata, cat si pentru cele din spate.

“ISOCELL Slim 3T2 este cel mai mic și cel mai versatil senzor de imagine de 20Mp care ii ajuta pe producatorii de dispozitive mobile sa aduca plus valoare utilizatorilor nu numai in ceea ce priveste performanta camerei, dar si in alte specificatii, precum harware-ul. Pe masura ce vorbim de o cerere mult mai mare a capacitatilor camerelor foto de pe dispozitivele mobile, vom continua sa depasim limitele in ceea ce priveste tehnologia senzorilor de imagine in asa fel incat sa oferim experiente cat mai bogate utilizatorilor”, a afirmat Jinhyun Kwon, vicepresedinte al System LSI sensor marketing din cadrul Samsung Electronics.

In plus, tehnologia Samsung Tetracell, care combina patru pixeli intr-unul singur, permite modelului 3T2 sa obtina fotografii mai luminoase si mai clare chiar si in conditii de lumina redusa, deoarece sensibilitatea la lumina a filtrului de culoare creste de la nivelul unui senzor de imagine de 1,6μm pixeli la rezolutia de 5MP.

Cand este aplicat in setarile tele foto pentru camerele multiple, modelul 3T2 adopta o matrice de filtre de culoare RGB in locul tehnologiei Tetracell. Dimensiunile mici ale senzorului de imagine reduc de asemenea inaltimea modulului tele cu aproximativ sapte la suta in comparatie cu senzorul de imagine de 1/3-inch Samsung de 20MP, facand posibile design-uri mult mai elegante ale smartphone-urilor, anunta Samsung.

Comparat cu un senzor de 13MP cu aceeasi inaltime a modulului, modelul 3T2 de 20Mp pastreaza o rezolutie cu 60% mai eficienta la zoom digital de 10x, care are rezultate mai clare și mai precise.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x