Xiaomi dezvaluie telefonul pliabil si flexibil intr-un video hands-on

Xiaomi dezvaluie telefonul pliabil

Cu siguranta ca telefoanele cu corp pliabil si ecran flexibil isi vor face debut anul acesta, insa deocamdata tot ceea ce am vazut in prezentari sau scurgeri de informatii online nu arata tocmai ca telefoanele la care visam noi, la cele pe care, de obicei, le vedem numai in filmele science-fiction.

Xiaomi dezvaluie telefonul pliabil cu ecran flexibil

Este si cazul telefonului prezentat de cofondatorul si presedintele companiei Xiaomi, Lin Bin, care apare filmat utilizand un telefon cu corp pliabil si ecran flexibil care ruleaza sistemul de operare Android.

Interesant e ca interfata grafica reuseste sa se adapteze din modul tableta in modul smartphone atunci cand Bin pliaza partile laterale ale gadgetului, transformandu-l intr-un telefon mobil.

Desi e fascinant sa vezi ca un astfel de gadget e pe cale sa devina realitate anul acesta, producatorii de telefoane mobile inca mai au multe de pus la punct pana cand un asemenea gadget devine in totalitate functional la fel ca un smartphone obisnuit.

Xiaomi ar putea prezenta noul prototip in cadrul Mobile World Congress 2019, insa ne e greu sa credem ca acest produs se afla in faza sa finala si ca ar putea intra in comert din primavara.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *