ElectrocasniceReviewsStiri

Prajitor de paine electric de la Nedis (Review)

cel mai bun prafjitor de paine

Din lipsa de timp dimineata, inainte de a pleca la serviciu, multi dintre noi preferam un mic dejun rapid, precum o felie sau doua de paine prajita unsa cu unt, branza topita, dulceata sau miere de albine, alaturi de o cana de ceai, de lapte sau cafea, insa pentru acest lucru avem nevoie de un toaster (prajitor de paine) care sa indeplineasca aceasta functie cu brio, adica sa prajeasca feliile asa cum trebuie in timp ce noi ne pregatim pentru serviciu.

In review-ul nostru de astazi va prezentam un produs al brandului Nedis, care ne propune o gama variata de produse usor de utilizat (printre care si prajitoare de paine), a caror costuri nu sunt extrem de mari comparativ cu costul produselor unor branduri consacrate. In plus, produsele au calitate, utilitate si un aspect placut.

Design

toaster pentru mic dejun

Construit din otel inoxidabil cu finisaj periat si mici accente de design realizate din lemn si cauciuc, toaster-ul Nedis (model KABT510EWT) are un aspect frumos, ce se va potrivi in deosebi in bucatariile echipate cu aparatura electrocasnica din otel inoxidabil.

Printre cele mai bune toastere, prajitorul de paine beneficiaza de doua sloturi pentru feliile de paine foarte largi (vezi foto mai sus), astfel ca permite inclusiv prajirea unei chifle de burger taiata in doua si rumenirea, dezghetarea sau reincalzirea unor covrigi si chiar a brioselor.

prajitoare de paine oferte

Toasterul Nedis are o putere de 900 watts si vine in cutie cu manualul de utilizare si un cablu pentru priza ce masoara 80 de centimetri, astfel ca va trebui sa calculati unde anume in bucatarie il veti putea amplasa, sau de cat de lung va trebui sa fie prelungitorul la care il veti conecta pentru a-l putea amplasa acolo unde va doriti in bucatarie.

Functii / Utilizare

Toasterul Nedis vine cu o maneta pentru controlul suportului pe care sunt asezate feliile si dispune de 6 trepte de rumenire a painii, astfel ca veti putea alege cat de putin sau de mult sa va prajeasca feliile introduse in cele doua sloturi cu spatiu generos (4 centimetri latime). Pe langa cele sase trepte de prajire, toasterul are si functii de dezghetare a painii sau a altor produse inghetate, de reincalzire in cazul langosilor, brioselor sau a covrigilor tari pentru a-i inmuia putin.

design prajitor paine

De asemenea prajitorul are si o functie de anulare in cazul in care te decizi ca e suficient de rumenita felia de paine. Toate cele trei butoane Defrost (dezghetare), Reheat (reincalzire) si Cancel (anulare), au un indicator (un bec care te notifica ca functia este activata).

Toasterul mai dispune de o tava pentru firimiturile pe care le lasa alimentele introduse in cele doua sloturi pentru prajire. Tava poate fi accesata / scoasa atunci cand necesita curatarea prin partea inferioara a prajitorului de paine. Printr-o simpla apasare/impingere usoara inauntru (are un arc care face click si elibereaza tavita, nu merge trasa direct afara).

tavita prajitor paine

Aparatul de la Nedis pentru prajit feliile de paine este usor de utilizat, insa va trebui sa testati in primele zile cele 6 trepte de rumenire / prajire deoarece intensitatea de prajire nu va fi la fel la toate tipurile de felii de paine. Unele felii se vor rumeni mai rapid si mai tare, deoarece depinde si de tipul de paine aleasa. Painea cu miez subtire de exemplu se va praji mai rapid, in timp ce painea cu miez dens se va rumeni ceva mai greu. Neaparat sa tineti cont de acest aspect si, atentie la cat de subtiri sau de groase sunt feliile introduse in prajitorul de paine, fiindca si accest aspect va conta la cat de tare si de uniform se vor rumenii feliile introduse.

Va trebui sa exersati ca sa stapaniti bine cele 6 trepte de rumenire a feliilor pentru a realiza in fiecare dimineata paine toast rumenita exact atat cat va doriti dumneavoastra.

De asemenea sa tineti cont unde anume amplasati toasterul in bucatarie, deoarece aparatul se va incalzi destul de puternic in timpul prajirii feliilor, mai ales daca veti folosi des treptele 5 si 6 de rumenire. Recomandarea producatorului e sa alegeti o suprafata ignifuga (care nu prezinta mare risc la incendiu): blat din marmura, gresie sau alte materiale care nu prezinta risc de foc.

Concluzie

Prajitorul de paine cu doua sloturi largi iti ofera o serie de functii in plus pe langa cea tipica de rumenire a feliilor de paine: dispune de cele 6 trepte de prajire, are un aspect frumos fiind construit din otel inoxidabil si vine cu o tava pentru firimituri, astfel ca, curatarea lui este simpla si comoda. Daca esti in cautarea unui prajitor de paine bun, iata cateva oferte din aceasta perioada.

Toasterul Nedis (model KABT510EWT) poate fi achizitionat online sau dintr-unul din magazinele fizice deschis de Vitacom Electronics in cateva orase importante din toata tara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!