Telefonul pliabil Samsung apare intr-o reclama video #MWC2019

Telefon pliabil Samsung

Samsung Electronics ne-a demonstrat urmatorul sau telefon pliabil inovativ in cadrul Samsung Developers Summit 2018 pe finalul anului trecut, insa debutul oficial al acestui telefon pliabil Samsung, va avea loc cel mai probabil primavara aceasta.

Un videoclip ce pare a fi un material oficial realizat de Samsung (spot publicitar), probabil pentru a celebra 10 ani de la debutul primului telefon Galaxy S in 2009, a fost dezvaluit online inainte ca Samsung sa apuce sa il publice oficial pe internet.

Videoclipul trezeste deja entuziasm in randul fanilor deoarece in doua secvente din clip apare o femeie tinand in mana ceea ce pare a fi prototipul cu ecran pliabil prezentat de Samsung pe finalul anului trecut, insa de aceasta data se poate observa ca e un telefon subtire cu corp flexibil si un produs finalizat, gata de comercializare.

Telefonul pliabil Samsung ar putea debuta in cadrul Mobile World Congress 2019, dupa lansarea telefoanelor Galaxy S10 ce va avea loc pe 20 februarie.

Comercializarea acestui telefon pliabil Samsung, ar putea avea loc incepand cu luna martie, sau cel tarziu aprilie 2019. Deocamdata nu se stie care va fi denumirea sub care telefonul va fi comercializat, insa s-a speculat pe marginea denumirlor Galaxy X si Galaxy F.

Astetam cu interes conferinta de presa in care va debuta telefonul care va schimba probabil modul cum vom utiliza smartphone-ul in urmatorii ani.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Corina Ln Kov

O veste excelenta, sper sa ajunga la noi la un pret moderat.

0
Would love your thoughts, please comment.x