A primit plastelina de 6.800 lei in locul unui iPhone XS MAX

O tanara care intentiona sa achizitioneze un iPhone XS Max de la Media Galaxy, in Craiova, a primit in locul telefonului Apple plastelina in valoare de 6.800 lei.

Cutia cu plastelina primita de clienta magazinului Media Galaxy din Craiova

Cutia cu plastelina primita de clienta magazinului Media Galaxy din Craiova

Tanara ar fi comandat online la indicatiile angajatilor magazinului din curtea fostei uzine Electroputere Craiova un telefon iPhone XS MAX de 256GB, acestia spunandu-i ca nu-l au fizic in stocul magazinului si ca il va primi in 3 zile de la plasarea comenzii.

In ziua ridicarii produsului din magazin (31 ianuarie 2019) craioveanca le-a cerut angajatilor sa ii introduca cartela in telefonul nou achizitionat, insa la desigilarea cutiei atat angajatul, cat si clienta au ramas stupefiati de ceea ce continea cutia Apple. In cutie nu se afla telefonul, ci plastelina colorata.

“Am fost la Media Galaxy, la magazinul din curtea fostei uzine Electroputere Craiova. Am spus ca vreau sa cumpar un smartphone iPhone XS MAX, iar angajatii au zis ca nu-l au pe stoc, dar il pot comanda online si in 3 zile lucratoare il voi primi. Asa am facut. Am facut comanda, am achitat factura de 6.800 de lei si am plecat acasa. Am vazut pe bon ca furnizorul telefonului era Altex”, a declarat tanara pentru Adevarul.

Norocul femeii e ca i-a cerut angajatului magazinului sa ii desigileze cutia si sa ii introduca cartela in noul telefon, altfel

“imaginati-va ce ar fi insemnat sa primesc telefonul prin curier. Cine m-ar fi crezut pe mine ca in loc de iPhone am gasit plastilina? Nimeni. Mi se pare incredibil ce s-a intamplat. Asta-i Romania noastra!”, a mai declarat femeia pentru Adevarul.

Reprezentantii magazinului Media Galaxy au instiintat clienta ca vor incerca sa rezolve cat mai rapede problema acesteia.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *