Bratara Avantaj2go si sticker contactless lansat si dedicat clientilor CardAvantaj Mastercard

Credit Europe Bank Romania anunta lansarea sticker-ului (abtibild) si a bratarii Avantaj2go, doua tehnologii noi contactless dedicate si utile la plati clientilor care detin un CardAvantaj Mastercard.

Bratara Avantaj2go

Prin intermediul sticker-ului si al bratarii Avantaj2go, clientii vor putea efectua tranzactii atat in tara, cat si atunci cand sunt plecati peste hotare la orice terminal contactless, utilizand ca plata fondurile disponibile in conturile lor CardAvantaj Mastercard.

Ambele produse lansate saptamana aceasta de catre Credit Europe Bank Romania le ofera clientilor posibilitatea de a efectua plati mult mai facil si rapid prin tehnologia contactless, nemaifiind necesara plata in numerar si/sau introducerea unui pin la efectuarea platilor cu cardul.

Cifrele ne arata ca aproximativ 50% din platile cu cardul de credit CardAvantaj Mastercard in 2018 au fost contactless. Lansarea stickerului si Bratarii Avantaj2go face parte din strategia noastra de a dezvolta servicii si produse bancare mai simple si mai accesibile pentru clientii nostri pentru a putea oferi cele mai bune experiente bancare cu Credit Europe Bank”, a afirmat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank Romania.

Stickerul poate fi poziționat pe orice suprafata plana, cum ar fi smartphone-urile, care sunt absolut necesare in zilele noastre, iar bratara este un accesoriu care se va potrivi fara probleme cu un stil de viata activ. Pe langa mobilitate si stil, ambele produse vor reduce timpul de asteptare la casele de marcat ale magazinelor (in special cele de tipul supermarket), in benzinarii sau alte locatii prin inlocuirea banilor cash.

Fiind utilizate exclusiv pentru plati contactless, prin intermediul stickerului și brățării nu se pot efectua cumparaturi in sistem de rate; asadar, orice tranzactie efectuata cu acestea va fi inclusa integral in următorul extras de cont al cardului de credit CardAvantaj Mastercard. Desi gadgeturile nu oferă posibilitatea de a efectua cumparaturi in sistem de rate, banca poate oferi acest beneficiu in cadrul unor campanii promotionale disponibile pentru perioade de timp limitate. O astfel de campanie este disponibila in prezent, ca o oferta speciala pentru lansarea produselor.

Bratara este disponibila in varianta pe negru, iar stickerul in doua variante de culoare: negru sau pe gri. Ambele beneficiaza de campanii speciale de lansare atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii care deja  dețin CardAvantaj Mastercard.

Cum poti obtine bratara?

  • Completeaza formularul online, si in cel mai scurt timp te contactam pentru a stabili toate detaliile.
  • Vino in orice sucursala sau agentie Credit Europe Bank si solicita eliberarea unei bratari.
  • Suna la 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea / disponibile non-stop, la tarif normal) si un reprezentant al Bancii te va ajuta cu informatiile necesare.
  • 25 lei / bratara – abonamentul anual

Mai multe informatii despre noile tehnologii si campaniile de lansare sunt disponibile pe site-ul https://www.cardavantaj.ro/.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x