EvenimenteSmartphonesStiri

Huawei P30 si P30 Pro apar in imagini de prezentare a accesoriilor Spigen

Huawei a confirmat ca va sustine un eveniment cu presa pe finalul lunii martie, in cadrul caruia va prezenta presei telefoanele varf de gama Huawei P30 si P30 Pro.

Ambele modele vor reprezenta variantele premium Huawei pentru prima jumatate a lui 2019, pana la debutul din toamna al gamei Mate 30.

Huawei P30 si P30 Pro
Huawei P30 Pro

Daca pana in prezent nu am avut ocazia sa ne facem o idee clara despre designul lui Huawei P30 si P30 Pro (urmasii lui Huawei P20, P20 Pro si P20 Lite), iata ca, producatorul de accesorii Spigen dezvaluie ceea ce ar putea fi designul final al celor doua telefoane intr-o serie de imagini de prezentare a viitoarelor accesorii dedicate celor doua smartphone-uri Huawei.

Din imaginile retail pe care le vedeti in acest articol se observa un breton sub forma unei picaturi de apa similar cu cel de pe Huawei Mate 20 si Mate 20X, si o camera foto cu 3 senzori si un blit imediat sub camera tripla pozitionata pe verticala pe spatele modelului Huawei P30, respectiv o camera cvadrupla (cu patru senzori amplasati tot pe verticala, insa blitul este pozitionat in lateral de aceasta data, nu sub camera) pe modelul Huawei P30 Pro.

Interesant e ca faptul ca pe ecranul telefoanelor din aceste imagini de prezentare este afisata data de 28 martie, care e exact pe finalul lunii martie asa cum promitea Huawei.

huawei p30
Huawei P30

Posibil ca cele doua telefoane Huawei P30 si P30 Pro sa debuteze in cadrul unui eveniment cu presa programat deja pentru data de 28 martie, in Paris.

Intre timp urmeaza Mobile World Congress 2019, in Barcelona, unde de asemenea Huawei va sustine o conferinta de presa, insa nu stim exact ce anume vor prezenta, cel mai zvonit produs ar fi smartphone-ul cu tehnologie 5G si modelul de smartphone cu corp si ecran flexibil si pliabil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!