Tableta Getac K120 dedicata protectiei datelor debuteaza pe piata romaneasca

Tableta Getac K120

Elko Romania, companie membra a grupului ELKO, anunta tableta Getac K120 si debutul ei pe piata romaneasca, ce a fost conceputa pentru agentiile de siguranta publica si este caracterizata de o rezistenta deosebita la conditii dificile de utilizare.

Siguranta publica a devenit un domeniu bazat puternic pe informatie, iar, din acest motiv, comunicatiile eficiente si transferul rapid de date din teren au devenit elemente de o importanta vitala. Astfel, specialistii care raspund la diverse cazuri se folosesc intens de dispozitivele mobile de date din dotare, pentru a obtine rapid informatiile necesare luarii unor decizii adecvate. De acest detaliu a tinut cont Getac cand a proiectat tableta K120, caracterizata in primul rand prin rezistenta sa deosebita in conditii extreme. Ea este echipata cu procesor Intel Core i7 sau i5 din generatia a 8-a si dispune de o conectivitate bogata, ce include GPS, LTE 4G, Wi-Fi 802.11ac si Bluetooth, alaturi de un ecran tactil de 12.5” si optiuni de securizare, precum autentificare pe mai multe niveluri, cititoare de amprenta si smartcard sau autentificare RFID.

Tableta rezistenta Getac K120 a fost proiectata astfel incat sa ofere angajatilor din domeniul sigurantei publice un dispozitiv mobil de date compact si puternic, care combina perfect comunicatiile video, vocale si de date, pentru a asigura accesul rapid la informatiile esentiale din terenPrin produse precum K120, Getac continua sa ofere cele mai bune solutii clientilor din domeniul sigurantei publice, ajutand echipele din prima linie sa faca fata provocarilor cu care se confrunta zilnic, multumita tehnologiilor inovatoare si designului inovativ”, a declarat Rick Hwang, Presedinte al Diviziei de Dispozitive Rezistente in cadrul Getac Technology Corporation.

Echipajele de politie, paramedicii si pompierii au nevoie de dispozitive mobile de date pe care sa se poata baza in orice situatie sau conditii de vreme. De aceea, Getac K120 intruneste conditiile impuse de standardele militare de rezistenta MIL-STD-810G si MIL-STD-461G, oferind totodata rezistenta la apa si praf certificata IP65. Acest lucru inseamna ca tableta poate fi folosita in orice conditii, fara a exista riscul deteriorarii. Ea a trecut cu succes testul caderii de la o inaltime de 1.8m in timpul functionarii si poate opera fara niciun fel de probleme la temperaturi cuprinse intre -290 si +630C, ceea ce ii confera o versatilitate exceptionala.

Pentru a extinde utilizarea pe teren, K120 este oferita optional cu baterii duale de capacitate mare cu inlocuire rapida (hot-swap), garantand astfel autonomia in momente critice. Mai mult decat atat, modelul este compatibil cu o serie de accesorii si solutii de andocare Getac, cu ajutorul carora poate fi montat in vehicule sau poate fi utilizat ca un computer conventional. De asemenea, Getac este partener strategic Microsoft, iar K120 foloseste prin urmare sistemul de operare Windows 10 si tehnologia de cloud Microsoft pentru a raspunde tuturor provocarilor din domeniul sigurantei publice.

Getac K120 beneficiaza de o garantie bumper-to-bumper de 3 ani, ce acopera inclusiv deteriorarile accidentale.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *