SmartphonesStiri

G8 ThinQ, va sosi cu un design neinspirat. Margine lata deasupra de breton!

LG Electronics va lansa pe finalul acestei luni, in cadrul Mobile World Congress 2019, noua generatie de telefon varf de gama pentru anul acesta, modelul LG G8 ThinQ.

Telefonul G8 ThinQ va fi echipat cu tot ceea ce e nou in materie de componente hardware (tehnologie), insa partea care ii nemultumeste pe destul de multi fani ai brandului LG, este designul neinspirat al acestuia.

G8 ThinQ

Imaginea pe care o vedem aici, oferita de o sursa foarte credibila, ne arata un telefon cu notch (breton), insa partea superioara (de deasupra de breton) ar trebui sa fie aproape invizibila ca pe Huawei Mate 20 Pro sau Apple iPhone XS. Cu toate acestea deasupra de bretonul care va include camera selfie exista o margine destul de lata, care afecteaza estetica telefonului.

Designul lui G8 ThinQ pare a fi inspirat de modelul V40 ThinQ atat pe fata, cat si pe spate unde singura diferenta ar fi lipsa unui senzor la camera principala comparativ cu V40. Telefonul va sosi cu un buton amplasat pe partea dreapta a smartphone-ului dedicat asistentului virtual Google Assistant, va include o mufa pentru jack-ul audio de 3.5mm ceea ce e de apreciat, si ar trebui sa le ofere viitorilor utilizatori difuzoare stereo, altfel nu ne explicam de ce „fruntea” si „barbia” telefonului sunt atat de late.

g8 display
Crystal Sound OLED ecranul cu functie de amplificator sunet de pe G8 ThinQ

In ceea ce privesc caracteristicile lui G8 ThinQ, acesta va sosi cu un display Crystal Sound OLED (o tehnologie noua dezvoltata de LG care se foloseste de ecran pentru al transforma intr-un amplificator de sunet – difuzor) de 6.1″ in diagonala, aspect 19,5:9 si rezolutie 1.440 x 3.120 pixeli, va fi echipat cu procesorul Snapdragon 855, cu 6 sau 8 GB memorie RAM si 128 sau 256 GB spatiu intern.

Smartphone-ul va rula sistemul de operare Android Pie (versiunea 9.0), si probabol o noua interfata grafica dezvoltata de LG.

Lansarea telefonului va avea loc Duminica, 24 februarie in cadrul unei conferinte de presa programata in Barcelona inainte de debutul MWC2019, iar evenimentul va fi transmis in direct pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!