EvenimenteSmartphonesStiri

Galaxy Fold, va fi denumirea comerciala a primului telefon pliabil si flexibil

Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Maine, 20 februarie, in San Francisco, are loc evenimentul Samsung Unpacked, in cadrul caruia producatorul sud coreean e asteptat sa lanseze trei noi telefoane mobile cu Android sub gama Galaxy S10 alaturi de alte gadgeturi si accesorii dedicate acestora.

De asemenea Samsung Electronics lucreaza intens la primul sau telefon cu corp si ecran pliabil si flexibil despre care pana la aceasta data stiam ca ar putea purta denumirea Galaxy X, Galaxy F, insa astazi vine confirmarea dintr-o sursa sigura care spune ca telefonul va purta denumirea comerciala Samsung Galaxy Fold (in traducere din engleza: a plia).

Desi Samsung promoveaza subtil atat telefoanele Galaxy S10 ce vor debuta maine in SUA, cat si telefonul pliabil pe care ni l-a si aratat, de altfel, in cadrul unui eveniment pe scena Samsung Developers Forum 2018, insa ascuns intr-o husa si cu reflectoarele stinse pe scena pentru a-l feri de ochii lumii.

Samsung Galaxy Fold va beneficia de doua ecrane: unul frontal de 4.6″ cu aspect 21:9, rezolutie 840 x 1.960 pixeli, si unul pliabil si flexibil la interior care atunci cand telefonul e deschis in modul tableta (ca o carte) va masura 7.3″ in diagonala, va avea un aspect 4,2:3 si rezolutie 1.536 x 2.152 pixeli.

Tehnologii noi anuntate de Samsung:

Primul telefon Samsung Galaxy cu corp si ecran pliabil si flexibil ar putea sosi echipat cu procesorul Snapdragon 855 / Exynos 9820, cu 8GB memorie RAM si doua baterii in loc de una fiecare cu capacitatea de 2.200 mAh, adica, un total de 4.400 mAh pentru cele doua afisaje Infinity de pe Galaxy Fold.

Telefonul va rula sistemul de operare Android, versiunea Pie cu noua interfata grafica Samsung One UI peste.

Nu credem ca telefonul va fi oficializat alaturi de modelele Galaxy S10 in cadrul evenimentului Unpacked de maine, insa, e posibil, ca Samsung sa ne ofere cateva detalii despre el, asa cum a facut-o si pe finalul anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!