HardwareStiriTech

ADATA Ultimate SU750, SSD-ul 2.5” care aduce viteze de 6Gb/s

ADATA Technology, anunta astazi lansarea noului SSD ADATA Ultimate SU750 2.5” care ofera viteze de transfer de pana la 6Gb/s.

Echipate cu TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND Flash de ultima generatie si cu o multime de alte specificatii, noul model ADATA Ultimate SU750 ofera performante de top si fiabilitate, fiind o alegere excelenta pentru utilizatorii care doresc un upgrade accesibil.

ADATA Ultimate SU750

Cu tehnologie 3D NAND Flash, noul SU750 ofera capacitati de stocare mai mari, de 256 GB, 512 GB si 1 TB. Cu SLC Caching, unitatile pot atinge viteze de citire/scriere de pana la 550/520MB pe secunda pentru a accelera performanta PC-ului. Utilizatorii se vor bucura de faptul ca nu mai trebuie sa astepte deschiderea fisierelor sau incarcarea anumitor programe. In plus, fara componente mecanice, SSD-urile SU750 sunt mai rezistente decat HDD-urile. Ele sunt mai rezistente la socuri si vibratii (1500G/0.5ms), oferind astfel o protectie mai buna a datelor. De asemenea, SSD-urile sunt silentioase si consuma mai putina energie decat HDD-urile.

Tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check) error correcting code permite SSD-urilor SU750 sa detecteze si sa remedieze erorile, pentru a asigura integritatea datelor si, astfel, sa beneficieze de o durata de viata extinsa. Odata cu achizitionarea unui SSD SU750, utilizatorii pot descarca gratuit SSD Toolbox si Migration Utility. SSD Toolbox permite utilizatorilor sa monitorizeze si sa gestioneze SSD-urile SU750, oferind informatii legate de starea unitatii, nivelul de uzura si despre durata de viata. Migration Utility este util in special pentru utilizatorii care efectueaza mutarea datelor de pe un HDD pe SSD, deoarece permite backup simplu si direct, precum si migrarea datelor, inclusiv a sistemului de operare.

SSD-urile Adata sunt disponibile in oferta magazinelor de retail din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!