Samsung lanseaza telefoanele Galaxy A50 si Galaxy A30

La mai putin de o saptamana de la marele eveniment cu presa ce a avut loc in San Francisco, locatie unde Samsung a lansat pe piata telefoanele din gama Galaxy S10 alaturi de Galaxy Fold, compania lanseaza asta doua noi smartphone-uri sub gama Galaxy A, care va include modelele Galaxy A50 si Galaxy A30.

Galaxy A50

Noile modele Samsung cu design 3D Glasstic, Galaxy A50 si Galaxy A30, beneficiaza de un display Super AMOLED Infiniy-U de 6.4″ desi sunt telefoane cu un pret mai accesibil (de obicei pe astfel de modele mai ieftine gasim afisaj de tip LCD in locul AMOLED), care ofera un breton foarte ingust si mult mai mult ecran tactil la dispozitia utilizatorilor. De asemenea ambele telefoane sunt dotate cu o baterie de 4.000 mAh.

„Ne-am luat angajamentul sa oferim progrese semnificative utilizatorilor pentru o experienta mobila mai buna, iar inovatia incepe cu noua serie Galaxy A. Oamenii schimba modul in care se conecteaza, iar smartphone-urile lor trebuie sa tina pasul. Noua serie Galaxy A aduce imbunatatiri considerabile in ceea ce priveste specificatiile esentiale care vin in ajutorul acestor interactiuni, cu diferite optiuni care sa raspunda nevoilor lor in continua schimbare”, declara DJ Koh, presedinte si CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

In plus, noua serie Galaxy A le va permite si celor cu bugete limitate sa experimenteze ecosistemul Galaxy avand acces la Samsung Health, Samsung Pay (plati mobile) si la asistentul virtual Bixby printre altele.

Diferentele dintre cele doua telefoane Galaxy A50 si Galaxy A30 sunt la capitolul senzor pentru amprente, unde A50 integreaza aceasta functie sub ecran, iar A30 pe spatele telefonului. O a doua diferenta e la numarul de senzori ai camerei principale de pe spate. Pe Galaxy A50 sunt trei la numar: 25MP + 5MP + 8MP; in timp ce pe A30 sunt doar doi: 16MP + 5MP. Si avem o diferenta si la senzorul camerei selfie: 25MP pe A50, senzor de 16MP pe A30.

A treia diferenta e la modelul de chipset integrat de Samsung: pe Galaxy A50 gasim chipul Exynos 9610, pe Galaxy A30 gasim chipul Exynos 7885.

Ultima diferenta intre cele doua telefoane e la capitolul memorie RAM si ROM (spatiu intern). Galaxy A50 va fi comercializat in varianta cu 4GB memorie RAM si 128GB spatiu intern (slot microSD suporta carduri pana la 512GB); Galaxy A30 va fi disponibil in variante cu 3GB memorie RAM sau cu 4GB RAM si cu 32 sau 64 GB spatiu intern (acelasi slot pentru carduri). Samsung nu a dezvaluit ce versiune de Android ruleaza aceste modele, insa, cel mai probabil, ruleaza Android 9 Pie.

Galaxy A50 va fi singurul model adus oficial de Samsung in Romania, incepand cu a doua jumatate a lunii martie. Dar probabil ca il vom gasi importat la unii retaileri si pe Galaxy A30.

Pretul nu a fost deocamdata dezvaluit, insa estimam un pret undeva intre 750 si 1.150 lei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.