Apple promite gadgeturi fantastice, care ne vor da pe spate!

Apple promite gadgeturi

Confruntata cu probleme serioase in ultimii doi ani de zile din cauza vanzarilor slabe inregistrate de iPhone-urile sale, si acuzata in repetate randuri de la disparitia vizionarului Steve Jobs de lipsa de inovatie, de originalitate in ceea ce privesc lansarile de gadgeturi, Apple pare determinata sa-si rezolve toate aceste probleme pana la finalul lui 2020.

Conform publicatiei Bloomberg, seful companiei Apple, Tim Cook, ar fi declarat in cadrul intrunirii anuale cu investitorii companiei Apple, ca “nu a fost niciodata mai optimist” legat de prezentul, viitorul si directia in care se indreapta Apple.

Compania condusa de el “planteaza in prezent seminte” care sa aduca venit intr-un viitor nu foarte indepartat (referindu-se la gadgeturile si tehnologia la care Apple lucreaza si pe care o dezvolta in acest moment, prototipuri care inca nu sunt finalizate pentru a fi introduse in comert).

De asemenea seful companiei a mai spus ca Apple e dispusa sa riste mai mult, “sa dea cu zarul” in ceea ce privesc anumite “produse ce ne vor da pe spate dupa lansarea lor” la care compania lucreaza in secret si pe care urmeaza sa le introduca in comert pentru a vedea care, sau daca acestea vor prinde la public.

Tim Cook a confirmat de asemenea ca Apple dezvolta in prezent o pereche de ochelari AR (realitate augmentata), un segment pe care Apple mizeaza foarte multe deoarece considera ca acesta este viitorul tehnologiei moderne.

Dupa micsorarea preturilor telefoanelor iPhone, Apple isi mai doreste de asemenea sa micsoreze pretul actualului Macbook Air de 1.200 euro. Asta pe langa “planurile sale de lunga durata pentru fantasticele sale produse” (facand referire la Apple Watch, despre care se zvoneste ca va primi si mai multe functii cu aplicatie medicala, dar si la noua pereche de casti wireless Apple AirPods).

Toate aceste declaratii facute de Tim Cook in cadrul intalnirii anuale a investitorilor Apple nu face altceva decat sa entuziasmeze atat investitorii companiei, cat si fanii, clientii acestui brand care asteapta de cativa ani buni ca Apple sa redevenia acea companie inovatoare, acel lider ce conduce aceasta piata a tehnologiei prin lansarea de produse originale.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *