AndroidAPLICATIISmartphonesSOFTWAREStiri

Honor View20 primeste un upgrade consistent dedicat gamerilor (Fortnite, Arena of Valor)

Honor View20

Honor View20 ofera calitate si performanta grafica in jocuri prin intermediul tehnologiei revolutionare Gaming+, tehnologie prezentata in cadrul targului expozitional anual MWC2019, din Barcelona.

Anul acesta, la Mobile World Congress 2019 in Barcelona, brandul Honor a aratat publicului prezent telefonul premium Honor View20, care include noua tehnologie revolutionara denumita Gaming+, dedicata pasionatilor de jocuri pe mobil.

conferinta honor view20 mwc2019 barcelona 2

Noul smartphone si a sa tehnologie le-a adus celor de la Honor o serie de distinctii de 5 stele oferite de publicatiile de tehnologie de pe tot globul prezente la targul anual expozitional MWC2019.

Pentru cei mai putin familiarizati cu marca de telefoane mobile Honor cu Android, Honor este brandul de casa al companiei Huawei, care ofera telefoane cu design premium la un pret mult mai convenabil. Practic, brandul a fost creat pentru a satisface nevoile nativilor digitali, prin produse optimizate pentru internet care le ofera utilizatorilor o experienta superioara, ii inspira, le dezvolta creativitatea si ii impulsioneaza pe tineri sa-si indeplineasca visele. Pentru a reusi acest lucru, Honor opereaza intr-un mod diferit si curajos, facand pasii necesari pentru a le oferi clientilor sai tehnologii inovatoare.

Anuntat inca de la finalul anului trecut (in preajma Craciunului) si lansat global in a doua parte a lunii ianuarie 2019, Honor View20 este smartphone-ul care introduce in premiera tehnologia revolutionara Gaming+, cea care le ofera gamerilor pe mobil amatori si profesionisti deopotriva performanta, calitate grafica si fidelitate a imaginii in timpul sesiunilor de gaming.

Astfel, posesorii de telefoane Honor View20 se pot bucura deja de aceasta noua tehnologie Gaming+ introdusa prin intermediul unui software update care va creste si mai mult peformanta si capabilitatile acestui nou smartphone premium.

conferinta honor view20 mwc2019 barcelona 4

Noul upgrade introdus dupa ce brandul a lansat un ecosistem de aplicatii dezvoltate pentru a utiliza la maxim capacitatile si performanta camerei TOF 3D cu aplicare in segmentul A.R. (realitate augmentata), e menit sa creasca performanta procesorului Kirin 980 de pe View20 cu pana la 20%.

De asemenea, noua tehnologie A.I. (pe baza de inteligenta artificiala) inclusa in aceasta actualizare software va imbunatati acuratetea de incarcare a fiecarui frame cu mai mult de 30% comparativ cu metodele traditionale de pe celalalte telefoane.

conferinta honor view20 mwc2019 barcelona 6

In plus, upgrade-ul va aduce fidelitate inalta a imaginii in jocuri obtinand un contrast mai bun, un nivel mai inalt al luminozitatii si o paleta larga de culori. Iar prin intermediul optimizarii acceleratorului grafic mobil Mali-G76 MP10, utilizatorii de Honor View 20 vor beneficia de o crestere a calitatii imaginii, dar si de o baterie mai eficienta (cu consum mai mic de energie dupa trecerea la noul firmware).

Tehnic vorbind, aceasta noua tehnologie revolutionara Gaming+ reduce instructiunile duplicat si excesul de GPU crescand astfel viteza de transfer de date intre CPU, GPU si memorie. In plus, GPU functioneaza perfect cu tehnologia inovatoare A.I. pentru programarea modulatiei de frecventa, astfel sa poata anticipa sarcinile prin monitorizarea ratei de cadre pe secunda (fps), a calitatii imaginii si a intrarilor de pe ecranul tactil in timp real, si identifica in mod inteligent blocajele de performanta.

conferinta honor view20 mwc2019 barcelona 3

Tot in cadrul evenimentului din Barcelona, de la Mobile World Congress 2019, Honor a mai anuntat si parteneriatul cu dezvoltatorul faimosului joc Fortnite, Epic Games. Parteneriat in urma caruia posesorii de telefoane Honor View20 vor avea access exclusiv la skinul Fortnite Honor Guard. Noul skin poate fi revendicat si activat de catre utilizatorii de View20 inca din data de 25 Februarie, daca acestia acceseaza pagina oficiala a companiei Honor.

In urma noului upgrade de soft telefonul View20 va avea suport pentru versiunea Fortnite Vulkan, precum si optimizare pentru jocuri ca Arena of Valor si QQ Speed. De mentionat ca versiunea Fortnite Vulkan va fi disponibila in curand pe Honor View20.

conferinta honor view20 mwc2019 barcelona 1

Conform presedintelui Honor, George Zhao, compania a comercializat intr-o perioada foarte scurt de timp peste 1,5 milioane de telefoane Honor View20, si se asteapta ca aceasta cifra sa creasca considerabil pe parcursul lui 2019 multumita designului elegant al telefonului si al tehnologiei hardware si software de care noul model premium dispune.

conferinta honor view20 mwc2019 barcelona 5

Telefonul Honor View20 este in acest moment disponibil in retailul din Romania.

Vom reveni cu mult mai multe detalii despre Honor View20 si tehnologia sa Gaming+, atunci cand telefonul va ajunge la noi in redactie pentru testele aferente review-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!