Samsung debuteaza telefoanele Galaxy S10, pe piata romaneasca

Galaxy S10

La fel ca in fiecare an anterior, in ultimii 10 ani, Samsung Electronics, a debutat pe piata din Romania telefoanele Galaxy S10, noile modele premium din gama Galaxy S. Insa de aceasta data evenimentul organizat aseara in Bucuresti a fost unul cu totul special deoarece, in 2019, se implinesc 10 ani de la debutul primului telefon de top Samsung lansat sub aceasta gama (2009).

“In 2019 marcam 10 ani de Galaxy, ceea ce ne face sa privim in urma si sa ne uitam la ceea ce am realizat, ca brand. Cu fiecare Galaxy S am reusit sa aducem inovatii semnificative in industrie, iar pentru asta le multumim partenerilor, utilizatorilor si tuturor celor care au crezut in noi. Lucram responsabil si transparent pentru a ne asigura ca, atunci cand lansam un nou dispozitiv sau o noua tehnologie, acestea au fost ajustate pentru a oferi cea mai buna experienta si cele mai performante tehnologii”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

lansare samsung galaxy s10 romania 7

In cadrul evenimentului de lansare al Galaxy S10 in Bucuresti, invitatii au avut ocazia sa rememoreze intreaga generatie de device-uri din seria Galaxy S, printr-o instalatie digitala speciala, sub forma unui caleidoscop cu hashtag-ul  – #10YearsOfGalaxy Wall. Fiecare model din seria Galaxy a avut un poster propriu, realizat de cate un artist diferit, cu numele modelului ilustrat. Dupa scanarea numelui cu aplicatia dARe by Samsung, invitatii au descoperit o ilustratie animata de artisti in realitate augmentata. De asemenea, cei interesati sa testeze noile smartphone-uri au putut face acest lucru in zona dedicata presei.

Pe scena evenimentului au urcat printre altii si fostul astronaut Dumitru Prunariu, care a vorbit putin despre tehnologia actuala, iar in cadrul evenimentului au putut fi vazute o serie de vedete TV, bloggeri si youtuberi.

lansare samsung galaxy s10 romania 4

Printre noutatile pe care le aduc noile telefoane din gama Galaxy S10 se numara noul display Dynamic AMOLED deja laudat ca fiind cel mai bun ecran pe un smartphone, tehnologie 5G (pe unul dintre aceste modele), 1TB stocare interna + slot microSD pentru card de 512GB (in total 1,5TB ceea ce e mai mult ca pe un laptop), certificare HDR10+ (este primul smartphone certificat), securitate prin intermediul pachetului Knox si performanta prin intermediul noilor chipseturi Exynos 9820 / Snapdragon 855 si o camera foto cu trei senzori capabila de filmare 4K si fotografii ultra-wide.

lansare samsung galaxy s10 romania 2

Precomenzile pentru noua gama de telefoane Samsung Galaxy S10 au inceput din data de 21 februarie, iar de astazi, 8 Martie, smartphone-urile cu carcasa din sticla sunt disponibile fizic in magazine, pe rafturi, dar si online in culorile: Prism White (alb), Prism Black (negru), Prism Green (verde), Prism Blue (albastru) si Canary Yellow (galben).

De mentionat ca modelul Samsung Galaxy S10+ e disponibil si in doua variante noi (carcasa din ceramica): Ceramic Black (negru) si Ceramic White (alb), dar si cu o capacitate de 1TB.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x